Connect with us

technokrata

A legjobb vírusellenes program

Dotkom

A legjobb vírusellenes program

Minden évben sor kerül a biztonságtechnikával foglalkozó szoftverek közötti rangsorolásra, többek közt itt derül ki, melyik a legjobb a vírusok és a rosszindulatú behatolók elleni harcban.

A Symantec bejelentette, hogy biztonsági megoldásait öt kategóriában választották győztesnek – többet, mint bármely más szállítónak – az ezévi Secure Computing Awardson, melyet április 23-án Londonban tartottak.

A Symantec díjat nyert behatolás-detektálás, sérülékenységvizsgálat és antivírus megoldásaival. A Principal Awards kategóriában, melyre világszerte szavaznak, és a döntőbírók ajánlásával bír, a Symantec Norton AntiVirus megkapta a Best Security Software díjat. A Reader Trust Awards kategóriában, melyben a Secure Computing olvasói szavaznak, a Symantec Enterprise Security Manager a Best General Security Product címet nyerte el. Az Academy Awards kategóriában, melyet biztonsági szakértőkből álló csoport ítél oda, a Symantec három díjat nyert: a Best General Security Product díjat a Symantec Enterprise Security Manager, a Best Anti-Virus Solution díjat a Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition, és végül a Best Intrusion Solution díjat a Symantec NetProwler kapta meg.

„Ezen díjak elnyerése tanúsítja a Symantec elkötelezettségét, hogy hatékony technológiáink felhasználásával a biztonsági megoldások körét a lehető legszélesebbre bővítse” – mondta Gail Hamilton, a Symantec Corp. ügyvezető alelnöke. „Nagy tisztesség részünkre, hogy megoldásainkat öt kategóriában is megszavazták a Secure Computing Magazine és olvasói.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom