Connect with us

technokrata

Matáv kedvezmények eltörlése – külföldi visszhang, a cég reagálása

Dotkom

Matáv kedvezmények eltörlése – külföldi visszhang, a cég reagálása

A Matáv bejelentése nyomán kialakult helyzet jelentősége már határainkon átnyúlik, külföldön több helyütt foglalkoznak a témával.

A Matáv bejelentése a korábban biztosított kedvezmények (az éjszakai 150 Ft-os és a Mindenkinek csomag) megszüntetéséről egységbe kovácsolta a hazai internetes társadalmat. Akkora visszhangot sikerült kiváltani, hogy külföldön is foglalkoznak az esettel. A Prim Online értesülései szerint a magyar távközlési szolgáltató elleni megmozdulásokra készülők még New Yorkból is kaptak támogató e-maileket, s több külföldi újság (például a Reuters is) külön cikkben foglalkozott a hazánkban kialakult helyzettel.

Korábban hírt adtunk arról, hogy a Matáv vezérigazgatója, Straub Elek közölte: a kedvezmények július 1-i eltörlésének ügyében nem kíván a cég visszakozni. Ennek ellenére tovább szervezik a tiltakozók a Matáv döntése elleni terveiket, s jogászok bevonásával próbálnak egy erőteljesebb védelmet létrehozni.

Közben a némileg megtépázott image-a miatt a Matáv erőteljes reklámkampányba kezdett, hogy tudatosítsa az emberekben: nem annyira drasztikus a helyzet. Az azonban egyelőre nem látszik, hogy a hirdetések számának növekedése vagy az internetezők szervezkedése lesz-e erősebb hatással a közvéleményre illetve a helyzet további alakulására.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom