Connect with us

Mindenkinek díjcsomag és 150 Ft-os kedvezmény – de (egyelőre) nem a Matávtól

Dotkom

Mindenkinek díjcsomag és 150 Ft-os kedvezmény – de (egyelőre) nem a Matávtól

Új megközelítésben az olcsó internetezés…

Nem maradnak Mindenkinek díjcsomag és 150 Ft-os kedvezmény nélkül a magyar internetezők. Az EnterNet egy lehetséges alternatívát kínál az olcsó internetezésre vágyó előfizetőknek – igaz, nem dial-up eléréssel.

Az EnterNet 2001, az egyetlen magyar tulajdonú országos Internet-szolgáltató akciós Mindenkinek ADSL díjcsomaggal jelent meg a Matáv szolgáltatási területén.

Az új konstrukció azoknak az internetezőknek kíván megoldást nyújtani, akik eddig a Matáv 2002. júliusától megszűnő Mindenkinek díjcsomagját vagy 150 Ft-os kedvezményét használták az Internet elérésére. Legtöbbjüknek az ADSL maradt az egyetlen alternatíva, de nagy részük sajnos nem tudná kifizetni a havi nettó 10.000 Ft körüli díjat.

Az EnterNet Mindenkinek ADSL előfizetésének havi alapdíja nettó 6800 Ft, mely 20 óra Internet-használatot foglal magába. Ha a 20 óra elfogy minden megkezdett percért nettó 2 Ft-ot kell fizetni, de naponta maximum nettó 150 Ft-ot.

Hegedűs Zsolt, az EnterNet ügyvezetője elmondta, hogy a piacon egyedülálló csomag a modemes elérés eddig bevált, de eltörlendő kedvezményrendszerének elemeit ötvözi az ADSL magas színvonalú szolgáltatásával, ezáltal lehetőség nyílik a havi internetezési költség optimalizálására és minimalizálására.

Az EnterNet ADSL-szolgáltatását kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe ott, ahol az alaphálózati szolgáltató biztosítani tudja az ADSL-csatlakozást.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom