Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenkinek díjcsomag és 150 Ft-os kedvezmény – de (egyelőre) nem a Matávtól

Dotkom

Mindenkinek díjcsomag és 150 Ft-os kedvezmény – de (egyelőre) nem a Matávtól

Új megközelítésben az olcsó internetezés…

Nem maradnak Mindenkinek díjcsomag és 150 Ft-os kedvezmény nélkül a magyar internetezők. Az EnterNet egy lehetséges alternatívát kínál az olcsó internetezésre vágyó előfizetőknek – igaz, nem dial-up eléréssel.

Az EnterNet 2001, az egyetlen magyar tulajdonú országos Internet-szolgáltató akciós Mindenkinek ADSL díjcsomaggal jelent meg a Matáv szolgáltatási területén.

Az új konstrukció azoknak az internetezőknek kíván megoldást nyújtani, akik eddig a Matáv 2002. júliusától megszűnő Mindenkinek díjcsomagját vagy 150 Ft-os kedvezményét használták az Internet elérésére. Legtöbbjüknek az ADSL maradt az egyetlen alternatíva, de nagy részük sajnos nem tudná kifizetni a havi nettó 10.000 Ft körüli díjat.

Az EnterNet Mindenkinek ADSL előfizetésének havi alapdíja nettó 6800 Ft, mely 20 óra Internet-használatot foglal magába. Ha a 20 óra elfogy minden megkezdett percért nettó 2 Ft-ot kell fizetni, de naponta maximum nettó 150 Ft-ot.

Hegedűs Zsolt, az EnterNet ügyvezetője elmondta, hogy a piacon egyedülálló csomag a modemes elérés eddig bevált, de eltörlendő kedvezményrendszerének elemeit ötvözi az ADSL magas színvonalú szolgáltatásával, ezáltal lehetőség nyílik a havi internetezési költség optimalizálására és minimalizálására.

Az EnterNet ADSL-szolgáltatását kizárólag magánszemélyek vehetik igénybe ott, ahol az alaphálózati szolgáltató biztosítani tudja az ADSL-csatlakozást.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés