Connect with us

technokrata

Megbízható, minőségi szolgáltatás minden ügyfélnek

Dotkom

Megbízható, minőségi szolgáltatás minden ügyfélnek

A DÉMÁSZ hálózatának kétharmadára kiterjedő fejlesztés jelentős költségmegtakarítást eredményez a vállalat számára, az ügyfeleknek pedig megbízhatóbb szolgáltatást nyújt.

A Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt. (DÉMÁSZ) tavaly októberben pályázatot írt ki a telephelyeinek munkáját, együttműködését segítő, hangintegrációra is képes adatkommunikációs infrastruktúra létrehozására. A társaság a pályázat győztesét, a Cisco Systems Magyarország Kft-t bízta meg adatátviteli hálózatának szállításával.

A DÉMÁSZ hálózatának kétharmadára kiterjedő fejlesztés révén olyan infrastruktúra jött létre, amely megbízható, minőségi szolgáltatások elérését teszi lehetővé a felhasználók számára. Ugyanakkor az egységes adat- és hangátviteli infrastruktúra jelentős költségmegtakarítást eredményez a vállalat számára.

A DÉMÁSZ szolgáltatási területén belül összesen harminc településen működtet ügyfélszolgálati irodát. A már megkezdett fejlesztések ezeket a telephelyeket kötik össze. “Komoly előrelépésnek tekintjük, hogy a sávszélesség-gondokat már megoldottuk, s az új rendszer mind az irodákon belül, mind azok között megkönnyíti a munkát. Kifejezetten előnyösnek tartjuk, hogy a homogén IP-alapú megoldások esetében nem jelent problémát a telepített rendszer további bővítése sem, sőt újabb alkalmazásokkal történő kiegészítése is lehetséges. A homogén eszközpark megteremtése mellett szólnak az üzemeltetési és karbantartási szempontok is, ez a megoldás nem csupán műszaki okokból, de költségoldalról tekintve is kedvező konstrukciót jelent. A legfontosabb változás mindenekelőtt az, hogy a felhasználók kiszolgálása észrevehetően javult. A költséghatékonyan, előre jól tervezhető kiadásokkal működtethető, és a felhasználók számára könnyen kezelhető rendszer bevezetése teljesítette a várakozásainkat. A teljes korszerűsítés végeztével várhatóan mindez tovább fokozódhat.” – mondta Szécsényi Ferencné, a DÉMÁSZ Rt. Informatikai vezetője.

A DÉMÁSZ a jövőben tovább folytatja hálózati infrastruktúrájának megújítását. Az újabb fejlesztési szakasz további ügyfélszolgálati irodák WAN és LAN hálózati eszközeinek cseréjét, valamint a meglévő telefonhálózat cseréjét célozza. A teljes korszerűsítést 2003-ban tervezik befejezni, amikorra hiánytalanul kiépülhet az integrált adat- és hangátviteli hálózat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom