Connect with us

technokrata

Aláírásgyűjtés, tüntetés a Matáv ellen

Dotkom

Aláírásgyűjtés, tüntetés a Matáv ellen

Úgy tűnik, hogy a Matáv nem áll el a Mindenkinek csomag és a 150 forintos kedvezmény megszüntetésétől, azonban az internetezők nem hagyják magukat…

Az internetezők aláírásgyűjtéssel tiltakoznak, és tüntetést szerveznek a piacvezető telekommunikációs társaság ellen, amiért az nem áll el a Mindenkinek csomag és a 150 forintos kedvezmény megszüntetésétől.

A Matáv azzal indokolta döntését, hogy ezek nem felelnek meg a liberalizált piac követelményeinek, ráadásul jelentős veszteséget is okoznak a társaságnak. Enyhítésül több megoldást is kínál: azok, akik a Mindenkinek-csomag előfizetői, és műszaki okokból egyelőre nem tudják igénybe venni az ADSL-szolgáltatást, átmenetileg havi (60 óráig) bruttó 7.500 forintért már használhatják az Internetet, akik pedig telefonbeszélgetésekre használták a 150 forintos kedvezményt, júliustól a Csevegő-díjcsomagot vehetik igénybe. Időközben a Matáv leányvállalata, az Axelero Internet Rt. is három új internetes csomagot jelentett be.

A legtöbb szolgáltató továbbra is úgy véli, hogy az Internet minél szélesebb körben való elterjesztéséhez egy kormányzati és szolgáltatói közös program kidolgozására van szükség – ugyanis ez nem csak a távközlési cégeken múlik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom