Connect with us

technokrata

Új, percdíjas Internet-hozzáférési csomagokat indít az Axelero

Dotkom

Új, percdíjas Internet-hozzáférési csomagokat indít az Axelero

Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új Internet-hozzáférési csomagokat vezet be, amelyek percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosítanak hozzáférést a Világhálóhoz…

Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új Internet-hozzáférési csomagokat vezet be, kihasználva a liberalizált távközlési piac új lehetőségeit.

A három új csomag közös előnye az egyszerű, átlátható díjszabás, hiszen az előfizetőknek csak a kiválasztott konstrukció alacsony alapdíját és a használatnak másodpercre pontosan megfelelő percdíjakat kell megfizetnie, amelyek tartalmazzák a telefonhasználat költségeit is.

Az Axelero a három új csomagot a lakossági internetezési szokásoknak megfelelően alakította ki: a Kombi Nonstop a Világhálóval most ismerkedő kezdőknek, a Kombi Otthon az esti órákban, vagy hétvégén otthon szörfölőknek, a Kombi Nappal pedig az Internetet főként napközben igénybe vevőknek kínál testreszabott megoldást.

A Kombi Nonstop csomag alacsony, havi bruttó 1.250 Ft-os alapdíj mellett éjjel-nappal állandó (bruttó 7,50 forintos) percdíjjal vehető igénybe – ezzel elsősorban a kezdők, a kevesebbet internetezők számára biztosít a nap bármely percében kényelmesen használható hozzáférést az Axelero.

A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1.850 Ft, a hagyományos Otthon csomagnál már megszokott időszakokban, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi időszakban percenként 6,90-ért érhető el – így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja.

Azok számára pedig, akik az Internetet leginkább napközben használják, a Kombi Nappal csomag havi 2.500 Ft-os alapdíj mellett a hét minden napján reggel 7 és este 6 óra között nyújt kedvezményes, 6,30 forint díjú Internet-perceket, míg az ettől eltérő időszakokban ugyancsak 6,90 Ft a hozzáférés percenkénti költsége.

Az új szolgáltatások bevezetésével együtt megszűnik három régebbi előfizetési konstrukció (Start csomag, Kombi Alfa és Kombi 3000) értékesítése, azaz ilyen csomagot rendelni már nem lehet, de jelenlegi előfizetőik változatlan feltételekkel használhatják tovább ezeket. Az értékesítésből való kivonás oka, hogy az új, percdíjas Kombi csomagok gazdaságosabb megoldást kínálnak mindazoknak, akik a kivonásra kerülő régi megoldásokat választották volna.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom