Connect with us

technokrata

Mélynyomóval felszerelt noteszgép a Sonytól

Dotkom

Mélynyomóval felszerelt noteszgép a Sonytól

A Sony nemsokára egy olyan Vaio notebookot fog piacra dobni, amely leválthatja az otthoni hifi eszközöket, mivel saját mélynyomóval is fel van szerelve.

A nyáron piacra kerülő Vaio PCG-NV170-es Sony noteszgépben egyrészt egy CD-újraíró meghajtó lesz megtalálható, valamint zeneszerkesztő és egyéb zenei szoftverek lesznek előre telepítve rá. A legfontosabb újítás azonban a noteszgéphez mellékelt floppy meghajtó helyére illeszthető kicsike mélynyomó, amely a szebb hangzást hivatott biztosítani. A gyártó közlése szerint a kiegészítő segítségével a noteszgép közel azonos minőségű hangzást tud majd biztosítani egy átlagos otthoni mini hifi-toronnyal.

Az NV170-es modell alapból 15 colos kijelzővel, 1,6 GHz-es órajelű Pentium 4-M processzorral, 256 MB memóriával, illetve 30 GB-os merevlemezzel lesz megvásárolható várhatóan május közepétől, 2200 dollár körüli áron, de elérhetők lesznek gyorsabb processzorral, több memóriával és integrált WLAN támogatással felszerelt drágább változatok is.

Noha az NV170-es Vaio nem tartozik majd a legkisebb és legkönnyebb noteszgépek közé, a hozzá hasonló all-in-one modellek nagy népszerűségnek örvendenek a kiskereskedelmi piacon, míg az ultrakönnyű gépek egyelőre a vállalati felhasználók körében népszerűek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom