Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kötelező lesz az olcsó Internet-elérhetőség – újra Mindenkinek?

Dotkom

Kötelező lesz az olcsó Internet-elérhetőség – újra Mindenkinek?

Az új kormány azonnali megbeszélést kezdeményez a távközlési szolgáltatókkal az olcsó Internet-elérhetőség biztosítása érdekében…

Az új kormány azonnali megbeszélést kezdeményez a távközlési szolgáltatókkal az olcsó Internet-elérhetőség biztosítása érdekében – jelentette ki Mandur László, az MSZP információs társadalom kabinetjének vezetője.

Ugyanis a Matáv Rt. a Mindenkinek elnevezésű csomag megszüntetésével a legkisebb jövedelmű családokat és családi vállalkozásokat hozta nehéz helyzetbe, így többen kénytelenek lesznek lemondani az Internet használatáról, s ezzel az információs társadalom által nyújtott előnyökről.

Az MSZP reméli, hogy a gyakorlatilag majdnem monopolhelyzetben lévő, több tízmilliárdos profittal bíró távközlési szolgáltató átérzi annak felelősségét, amit a hazai információs társadalom jövője érdekében óhatatlanul viselnie kell.

„Bízunk benne, hogy a bejelentett döntést a Matáv Rt. vezetése még egyszer átgondolja és megtalálja a megoldást a kedvezményes Internet-szolgáltatás további biztosítására” – áll a kabinet közleményében, melyet a Matáv nem kívánt kommentálni…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés