Connect with us

technokrata

Számos újdonság kerül bemutatásra az OracleWorld konferencián

Dotkom

Számos újdonság kerül bemutatásra az OracleWorld konferencián

Az idén júniusban is megrendezésre kerülő OracleWorld konferencián számos vállalati környezetben való alkalmazásra szánt újdonság fog bemutatásra kerülni.

[sajtóközlemény] 2002. június 24-től 27-ig kerül megrendezésre a koppenhágai Bella Centerben az európai technológiai szakemberek, ügyfelek, partnerek és vezetők számára az Oracle legjelentősebb technológiai újdonságokat felvonultató konferenciája, az OracleWorld.

A kiállítás, a programok és a szemináriumok a hagyományoknak megfelelően a szakmai együttműködés fejlesztése és az innováció köré épülnek. A négynapos konferencia szekcióülései öt témakörben kerülnek megrendezésre, amelyek az Oracle szoftvereinek legújabb fejlesztéseit mutatják be.

Az öt témakör közül az első az Oracle9i áttekintése, ami magába foglalja az Oracle9i adatbáziskezelő és az Oracle9i Application Server teljes körű bemutatását, és az ügyfelek tapasztalatainak összegzését. A következő témakör az Oracle9i internetes technológiára épülő adatbáziskezelőre koncentrál, a program tranzakció-feldolgozási, adattárház-kezelési, adatelemzési, tartalomkezelési, adatintegrációs és adatkezelési funkcióit mutatja be átfogóan. Hangsúlyos szerepet kapnak a legjobban bevált üzleti gyakorlatok, a fürtözött adatbázisokra vonatkozó technikai információk, a nagyfokú rendelkezésre állás és biztonság, az XML adatkezelés és az adatbázis-adminisztráció.

A harmadik egységet az Oracle9i Application Server alkotja. A szekcióülések bemutatják a legjobban bevált módszereket, kitérve a J2EE és webes szolgáltatásokra, a vállalati portálokra, a mobil számítástechnikára, az operatív üzleti adatelemzésre (business intelligence), az e-mail és a hangposta összevonására, valamint az üzleti folyamatok összekapcsolására.

A tematika szerint a negyedik rész az Oracle9i Developer Suite fejlesztőrendszer, ahol a programok bemutatják, hogy a Oracle9i Developer Suite rendszer eszközei hogyan teszik lehetővé a fejlesztők számára a J2EE alkalmazások, illetve a legújabb nyílt szabványokon alapuló webes szolgáltatások gyors létrehozását. Az Oracle E-Business Suite technológiája alkotja az ötödik tárgykört. A szekcióülések bemutatják, hogy a legújabb technológiai innovációk hogyan könnyítik meg a 11i-re való gyors áttérést. A jelenlevő ügyfelek gyakorlati tanácsokat és ötleteket adnak a résztvevőknek.

A konferencia résztvevői új termékek bevezetésének lehetnek szemtanúi, az Oracle szakembereitől kérhetnek tanácsokat, e-üzleti stratégiákat, megoldásokat és termékinformációkat ismertető előadásokon vehetnek részt. A kiállítás Oracle DEMOgrounds részén a legújabb termékek kerülnek bemutatásra.

Az előadók között megtalálhatók az iparág vezető személyiségei is, többek között az Oracle elnök-vezérigazgatója, Lawrence J. Ellison. A konferenciára közel 10.000 látogatót vár az Oracle a világ minden pontjáról. A rendezvény minden érdeklődő számára nyitva áll, jelentkezni ezúttal is az Oracle weboldalán lehet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek