Connect with us

technokrata

Olvasónaplók az Interneten

Dotkom

Olvasónaplók az Interneten

Ez az oldal nem azért van, hogy ezentúl ne kelljen kötelezőket olvasni, és különösen nem a könyvek ellen szerveződött!

Az infopont beindította új szolgáltatását, amely mostantól Olvasónapló néven működik. Az oldal célja, hogy megtalálhatók legyenek a kötelező olvasmányok. Itt rá lehet keresni arra a könyvre, ami holnapra kell, vagy pedig csak felfrissíthetők az emlékek, hogy az órán ne legyen probléma…

Azonban ez a site sem fejlődik magától, ezért kérik a fejlesztők, hogy ha van bármilyen, lehetőleg általános vagy középiskolai kötelező olvasmányról olvasónapló a birtokunkban, akkor azt töltsük fel. Ezzel gyorsabban fog fejlődni a site, és nagyobb lesz az elérhető olvasónaplók adatbázisa.

A feltöltött anyagokat folyamatosan ellenőrzik középiskolai tanárok, így ha egy anyag megfelel a tanárok elvárásainak, akkor azt jelzik egy ˝lektorálva˝ felirattal. Így biztosan tudható, hogy nem fogunk ˝hülyeséget˝ mondani.

Ez az oldal nem azért van, hogy ezentúl ne kelljen kötelezőket olvasni, és különösen nem a könyvek ellen szerveződött! A legnépszerűbb olvasónaplók a következők.

1. A kőszívű ember fiai (Jókai Mór)
2. Szent Péter esernyője (Mikszáth Kálmán)
3. A legyek ura (William Golding)
4. Abigél (Szabó Magda)
5. Antigoné (Szophoklész)

Egyéb tanulási segédanyagokra ott az infopont oldal, ahol a diákélet-tanoda kategóriában sokat találhatunk, és a sajátjainkat is feltölthetjük.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák