Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Symantec 6 versenytársát utasította maga mögé

Dotkom

A Symantec 6 versenytársát utasította maga mögé

Versenytársait a 33 kritériumból 21-ben szárnyalta túl.

[sajtóközlemény] A Symantec bejelentette, hogy két kategóriában is CRN Channel győztes lett a felmérések szerint.

A Symantec 6 versenytársát utasította maga mögé a biztonsági termékek versenyében, így első helyezést ért el a tűzfal és az antivírus kategóriákban. A vállalat ezenkívül dicséretre méltó eredményt ért el a behatolásdetektálás minden kategóriájában is, ahol a Symantec minden lehetséges díjat a magáénak tudhat. A felmérés eredményét március 14-én tették közzé a CMP Solution Provider XChange konferencián New Orleansban.

A Symantec versenytársait a 33 kritériumból 21-ben szárnyalta túl a biztonsági termékek kategóriájában. A Symantec ezenkívül a legjobb ár/teljesítmény mutatóval is rendelkezik, maga mögé utasítva a Cisco Systemst, a Microsoftot és a Check Point Software Technologies-t. A Symantec hatból négy kritérium értékelésében a legmagasabb pontszámot érte el, melyek a befektetés megtérülése, a profitabilitás, a piaci támogatás és a területi értékesítés támogatása.

Az antivírus kategóriát fölényesen uralva a Symantec Norton AntiVirus 11 kritériumból 10-ben a legjobb eredménnyel felelt meg. Noha a Symantec mind a négy technikai kritérium (termék minősége, egyszerű menedzselhetőség, termékfrissítések sebessége, ár/teljesítmény arány) esetében tarolt, a legmagasabb pontkülönbséget, 15 pontot, mégis a menedzselhetőség kategóriában érte el.

A hét channel kritériumból hatban a Symantec nyert, a legjobb minősítést érve el technikai terméktámogatásban, a befektetés megtérülésében, a profitabilitásban, piaci támogatásban, oktatás és tanúsítványok, valamint területi értékesítés kategóriákban. A vállalat az antivírus termékek terén olyan ellenfelekkel szemben diadalmaskodott, mint a Trend Micro, a Network Associates és a Computer Associates.

A behatolásdetektáló osztályban a Symantec a technikai terület és a nagy megoldásszállítók győztese lett. A vállalat a Cisco és az Internet Security Systems ellenében nyerte az ár/teljesítmény és a könnyed menedzselhetőség versenyt, valamint a profitabilitási és a befektetés megtérülési rátája is a legjobb volt. Az összesített eredményekben a Symantec 72,9 pontot ért el, nem egész egy ponttal kevesebbet, mint a kategória győztese.

Az éves CRN Channel Champion felmérés a legnagyobb a megoldásszállítók piacán. Idén 11. alkalommal készítik el, több mint 2270 megoldásszállítót kérdeztek meg telefonon 2001. novembere és 2002. januárja között. A megoldásszállítók 20 termék és szolgáltatási kategóriába sorolták be szállítóikat, melyeket a CRN javaslatai és a piaci részesedési adatok alapján választottak ki. A megoldásszállítóknak ezenkívül minden kategóriában az egyes kritériumok közötti fontossági sorrendet is meg kellett adniuk.

A CRN szerkesztői szerint a felmérés a termékek minőségét és megbízhatóságát emeli ki, mint a megoldásszállítók szerint legfontosabb ismérvet. A megoldásszállítók nagy fontosságot tulajdonítanak ezeknek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés