Connect with us

technokrata

Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition – 2002 győztese

Dotkom

Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition – 2002 győztese

Information Security Excellence Awards – az Antivirus / Mobile Code Tools kategória győztese a NAV CE.

A Norton AntiVirus Corporate Editiont választották a 2002. év Information Security Excellence Award győztesének az Antivirus / Mobile Code Tools kategóriában. A győzteseket március 18-án az MIS Training Institute a floridai Orlandóban tartott InfoSec World Conference & Expo 2002 rendezvény díjátadó ünnepségén hirdették ki.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Norton AntiVirus Corporate Editiont választották az Information Security Magazin előfizetői az első helyen a széleskörű nagyvállalati vírusvédelmi megoldások között.” – mondta Gail Hamilton, a Symantec ügyvezető alelnöke.

Az Information Security, egy vezető lap, melynek szakterülete az IT és számítógépes biztonsági iparág, évente megtartja Excellence Awards díjának kiosztását, amellyel elismerik azokat a vállalatokat, termékeket és szolgáltatásokat, melyeket az információs biztonság közössége a terület vezetőjének tart. Ez az Excellence Awards az információs biztonsági iparág egyik legrangosabb elismerése.

„Az információs biztonsági iparág egyre növekvő mértékben kritikus szerepet játszik bármely vállalat általános IT stratégiájában, és a jelen legfontosabb és legújabb termékeinek jó részét ez az iparág állítja elő. A győzteseket kiváló munkájuk miatt ajánljuk Önöknek.” – mondta Tim Garon, az Information Security kiadója.

A Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition központosított rendszabálykezelést tesz lehetővé a kiszolgálókon és a munkaállomásokon egyaránt, egy méretezhető, többplatformos vírusvédelmi rendszerben, mely a teljes vállalatra kiterjed. A központosított menedzsment egyetlen konzolról teszi lehetővé az IT menedzsernek a rendszabályok rögzítését, mellyel a rendszerek mindig naprakészen és helyes beállításokkal üzemelhetnek, ilyen módon védelmezve a felhasználókat.

A Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition kulcsfontosságú része a Symantec Enterprise Security csomagnak, mely tetszőleges méretű szervezet részére elérhetővé teszi az információs biztonság menedzseléséhez szükséges technológiai, globális válaszlépés és szolgáltatási hátteret.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák