Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonsági fenyegetések – gyors ellencsapás

Dotkom

Biztonsági fenyegetések – gyors ellencsapás

…avagy kik oldják meg a világon felmerülő, rosszindulatból vagy figyelmetlenségből adódó biztonsági problémákat?

[sajtóközlemény] A Symantec Security Response vezeti a Symantec széles körben mozgó innovatív technológiai fejlesztéseit. A Symantec Security Response egy Internet-biztonsági szakemberekből álló csapat, amely 7 napos, 24 órás időbeosztásban dolgozik megoldások, szolgáltatások és válaszlépések előállításán a Symantec ügyfelek részére, világszerte.

A kutatóközpontokban a Symantec Security Response munkatársai összegyűjtik és elemzik a legújabb hálózati biztonsági fenyegetéseket és biztonsági réseket. Ezt a kutatócsoportot kiegészítik a technikai támogató szakértők, akik az ügyfeleket látják el információkkal a termékek implementációjával és használatával kapcsolatban, valamint az új fenyegetésekkel szembeni ellenlépésekről és az azonosító eszközökről.

A Symantec Enterprise Security tetszőleges méretű szervezetet képes ellátni technológiájával, általános válaszokkal és szolgáltatásokkal az információs biztonság menedzseléséhez. A Symantec széleskörű megoldásai kategóriájuk legjobbjai az átjárók, kiszolgáló és kliensek tűzfalas védelmében, víruselhárításban, behatolásérzékelésben, sérülékenység vizsgálatban és magánhálózati VPN technológiákban.

A Symantec Security Response az ügyfeleket 7 napos, 24 órás széleskörű és általános Internet biztonsági szakértelemmel támogatja a jelenkor internetes fenyegetései ellen. A Symantec Enterprise Security ügyfelét a világ egyik legnagyobb profi biztonsági szervezete támogatja, biztonsági konzultációt, oktatást és menedzselt biztonsági szolgáltatásokat ajánlva.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés