Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra érkezett a Cisco Systems legújabb internetes technológiákat bemutató óriáskamionja

Dotkom

Magyarországra érkezett a Cisco Systems legújabb internetes technológiákat bemutató óriáskamionja

A Cisco AVVID kamion sikeres tavalyi turnéját követően ismét útjára indította a „Cisco AVVID Live on Tour” roadshow-t, amely a következő két hét során hat magyarországi városba is ellátogat.

A két, internetes technológiákat bemutató óriáskamion alapos átalakításon esett át, és most a vállalat legújabb AVVID (Architecture for Voice, Video and Integrated Data: Integrált Hang-, Adat- és Videó Architektúra) hálózati architektúrájával felszerelve járja be Európa és a Közel-Kelet számos országát. A roadshow állomásain a vállalat partnerei és ügyfelei élőben tekinthetik meg a legújabb AVVID termékeket és megoldásokat.

A két, speciálisan kialakított kamion több mint 35 ezer kilométert tesz meg idei körútja során, érintve Európa és a Közel-Kelet 31 országának több mint 40 városát. Az európai turnét megelőzően az Egyesült Államokban megrendezett körúton a Cisco AVVID kamionok 80 várost érintettek és 10 ezer látogatót fogadtak. A tavaly megrendezett első európai turné során több mint 8.500-an keresték fel a bemutató kamionokat.

Magyarországon a következő két hét során Budapest mellett Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs és Győr városokba látogat el a Cisco AVVID Roadshow.

Az AVVID kamion bemutatóján a látogatók a Cisco szakembereinek segítségével ismerkedhetnek meg az egységes AVVID hálózati architektúrával, az IP telefóniával, IP alapú hang- és videó alkalmazásokkal, valamint call center megoldásokkal. Bemutatásra kerül továbbá a Cisco személyi asszisztens szolgáltatása az egységes üzenetkezelésre, továbbá IP-alapú videó megoldások. Jelen vannak a vezetéknélküli termékek, valamint a tartalomszolgáltató hálózatok.

„A hálózat ma már nem pusztán technológiáról szól. Az elektronikus gazdaság, az e-business, illetve a közszférában alkalmazott internetes megoldások, azaz az e-kormányzat térhódítása új követelményeket támaszt a hálózati iparral szemben is. A Cisco Systems AVVID hálózati architektúrája lehetővé teszi új alkalmazások gyors és rugalmas bevezetését, növeli a munkatársak termelékenységét, és jelentős költségcsökkentést eredményez.” – mondta Budafoki Róbert, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés