Connect with us

technokrata

Magyarországra érkezett a Cisco Systems legújabb internetes technológiákat bemutató óriáskamionja

Dotkom

Magyarországra érkezett a Cisco Systems legújabb internetes technológiákat bemutató óriáskamionja

A Cisco AVVID kamion sikeres tavalyi turnéját követően ismét útjára indította a „Cisco AVVID Live on Tour” roadshow-t, amely a következő két hét során hat magyarországi városba is ellátogat.

A két, internetes technológiákat bemutató óriáskamion alapos átalakításon esett át, és most a vállalat legújabb AVVID (Architecture for Voice, Video and Integrated Data: Integrált Hang-, Adat- és Videó Architektúra) hálózati architektúrájával felszerelve járja be Európa és a Közel-Kelet számos országát. A roadshow állomásain a vállalat partnerei és ügyfelei élőben tekinthetik meg a legújabb AVVID termékeket és megoldásokat.

A két, speciálisan kialakított kamion több mint 35 ezer kilométert tesz meg idei körútja során, érintve Európa és a Közel-Kelet 31 országának több mint 40 városát. Az európai turnét megelőzően az Egyesült Államokban megrendezett körúton a Cisco AVVID kamionok 80 várost érintettek és 10 ezer látogatót fogadtak. A tavaly megrendezett első európai turné során több mint 8.500-an keresték fel a bemutató kamionokat.

Magyarországon a következő két hét során Budapest mellett Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs és Győr városokba látogat el a Cisco AVVID Roadshow.

Az AVVID kamion bemutatóján a látogatók a Cisco szakembereinek segítségével ismerkedhetnek meg az egységes AVVID hálózati architektúrával, az IP telefóniával, IP alapú hang- és videó alkalmazásokkal, valamint call center megoldásokkal. Bemutatásra kerül továbbá a Cisco személyi asszisztens szolgáltatása az egységes üzenetkezelésre, továbbá IP-alapú videó megoldások. Jelen vannak a vezetéknélküli termékek, valamint a tartalomszolgáltató hálózatok.

„A hálózat ma már nem pusztán technológiáról szól. Az elektronikus gazdaság, az e-business, illetve a közszférában alkalmazott internetes megoldások, azaz az e-kormányzat térhódítása új követelményeket támaszt a hálózati iparral szemben is. A Cisco Systems AVVID hálózati architektúrája lehetővé teszi új alkalmazások gyors és rugalmas bevezetését, növeli a munkatársak termelékenységét, és jelentős költségcsökkentést eredményez.” – mondta Budafoki Róbert, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek