Connect with us

technokrata

Kiszivárgott titkos információk – elbocsátott alkalmazott

Dotkom

Kiszivárgott titkos információk – elbocsátott alkalmazott

Vállalati titkok megsértéséért elbocsátottak egy alkalmazottat – az ügy kényességét sejteti, hogy a (volt) munkaerőről viszont nem szivárgott ki semmi.

A Hewlett-Packard bejelentése szerint szerdán elbocsátottak egy alkalmazottat, mert az vállalaton belüli bizalmas információkat szivárogtatott ki a sajtó felé. Az elküldött munkaerőről semmiféle egyéb részletet nem közöltek, s arról sem, hogy milyen információk kerültek nyilvánosságra.

Azt azonban még a vállalatnak sem sikerült felderítenie, hogy ki szivárogtatta ki azt a hangüzenetet, amelyet Fiorina vezérigazgató küldött egy másik HP igazgatónak. A vizsgálat kiderítette, hogy a vállalat levelező infrastruktúrájába nem tört be senki, minden bizonnyal a szóban forgó igazgató otthoni vagy mobiltelefonja volt a gyenge láncszem.

Az ominózus hangüzenet nyilvánosságra kerülése már csak azért is kényelmetlenül érintette a HP-t, mert Fiorina a Hewlett-Packard és a Compaq közti egyesülés bizonyos részleteit vitatta meg kollégájával (konkrétan a befektetők befolyásolásáról volt szó).Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek