Connect with us

technokrata

Ősszel rendezi informatikai kiállítását a Hungexpo

Dotkom

Ősszel rendezi informatikai kiállítását a Hungexpo

Az eddigi gyakorlattal szakítva a Hungexpo október végén INFOtrend néven rendezi meg új, informatikai és telekommunikációs szakkiállítását.

Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználói, résztvevői számára INFOtrend néven új, konferencia alapú szakkiállítást kínál. Az informatika fogyasztókhoz közelálló termékeinek bemutatására, azok értékesítésére pedig INFOmarket néven – a BNV-vel párhuzamosan – egy fogyasztási típusú nagyközönség vásár megrendezésével nyújt lehetőséget.

Az INFOtrend Nemzetközi informatikai és telekommunikációs konferencia és szakkiállítás tematikájában központi szerepet kap az információs és kommunikációs társadalom. A szakmai célcsoportokat megszólító konferenciák és az azokat kísérő, megoldásközpontú kiállítás a formálódó információs társadalom kérdéseire kíván választ adni. Ezen témák megjelenítésére, bemutatására október 29-31. kerül sor a Budapesti Vásárközpontban.

Az INFOmarket Információtechnológiai és telekommunikációs vásár szeptember 13-19. között, a Budapesti Nemzetközi Vásárral egy időben kerül majd megrendezésre.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle