Connect with us

Hirdetés

technokrata

Netépítő: internetes szolgáltatás-csomag kis- és középvállalatoknak

Dotkom

Netépítő: internetes szolgáltatás-csomag kis- és középvállalatoknak

Az Axelero Internet, a Cisco System, a Matáv és a MatávCom eddig csak nagyvállalatok számára elérhető internetes szolgáltatás-csomagot jelentettek be a mai napon kis- és középvállalatoknak.

A négy vállalat termékeivel és szolgáltatásaival egy gyors és hatékony kommunikációs hálózat megbízható infrastrukturális alapjainak megteremtéséhez kíván hozzájárulni. A Netépítő négy csomagjából – akárcsak egy építőjáték elemeiből – a cégek és intézmények testreszabott megoldásokat alakíthatnak ki Internet-infrastruktúrájuk kiépítéséhez.

A Netépítő termék- és szolgáltatás-csomagjai magukban foglalják az Internet-hozzáférési szolgáltatásokat és biztonsági megoldásokat, továbbá felügyelt helyi hálózati szolgáltatásokat és felügyelt IP telefónia rendszert kínálnak.

A Netépítő elemeit az együttműködő cégek „kulcsrakészen” szállítják. A költségkímélő üzemeltetést állandó online ügyfélszolgálat biztosítja, amely távolról folyamatosan figyelemmel követi a rendszerek működését, így az esetleges hibák hamarabb felismerhetők és elháríthatók, minthogy azt a felhasználó észlelné. A Netépítő csomag kompatibilis elemekből összeállítható, testre szabott internetes szolgáltatásokat tartalmaz, A kínált termékek és szolgáltatások egymásra épülnek, ugyanakkor önállóan is megrendelhetőek. A Netépítő termék- és szolgáltatási csomagjait finanszírozási konstrukcióval együtt kínálják, így a beruházás költségei tervezhetők és jól ütemezhetők a kis- és középvállalatok számára is.

A Netépítő további újdonsága a kampány külön e célra fejlesztett weboldala (www.netepito.hu), amely nemcsak tájékoztatással szolgál az érdeklődőknek, hanem egy kalkulátor segítségével információt is ad a várható költségekről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés