Connect with us

technokrata

Netépítő: internetes szolgáltatás-csomag kis- és középvállalatoknak

Dotkom

Netépítő: internetes szolgáltatás-csomag kis- és középvállalatoknak

Az Axelero Internet, a Cisco System, a Matáv és a MatávCom eddig csak nagyvállalatok számára elérhető internetes szolgáltatás-csomagot jelentettek be a mai napon kis- és középvállalatoknak.

A négy vállalat termékeivel és szolgáltatásaival egy gyors és hatékony kommunikációs hálózat megbízható infrastrukturális alapjainak megteremtéséhez kíván hozzájárulni. A Netépítő négy csomagjából – akárcsak egy építőjáték elemeiből – a cégek és intézmények testreszabott megoldásokat alakíthatnak ki Internet-infrastruktúrájuk kiépítéséhez.

A Netépítő termék- és szolgáltatás-csomagjai magukban foglalják az Internet-hozzáférési szolgáltatásokat és biztonsági megoldásokat, továbbá felügyelt helyi hálózati szolgáltatásokat és felügyelt IP telefónia rendszert kínálnak.

A Netépítő elemeit az együttműködő cégek „kulcsrakészen” szállítják. A költségkímélő üzemeltetést állandó online ügyfélszolgálat biztosítja, amely távolról folyamatosan figyelemmel követi a rendszerek működését, így az esetleges hibák hamarabb felismerhetők és elháríthatók, minthogy azt a felhasználó észlelné. A Netépítő csomag kompatibilis elemekből összeállítható, testre szabott internetes szolgáltatásokat tartalmaz, A kínált termékek és szolgáltatások egymásra épülnek, ugyanakkor önállóan is megrendelhetőek. A Netépítő termék- és szolgáltatási csomagjait finanszírozási konstrukcióval együtt kínálják, így a beruházás költségei tervezhetők és jól ütemezhetők a kis- és középvállalatok számára is.

A Netépítő további újdonsága a kampány külön e célra fejlesztett weboldala (www.netepito.hu), amely nemcsak tájékoztatással szolgál az érdeklődőknek, hanem egy kalkulátor segítségével információt is ad a várható költségekről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle