Connect with us

technokrata

Népszerű a magyar program

Dotkom

Népszerű a magyar program

Több mint 200 százalékos növekedés, igényeknek megfelelő kínálat, magyar nyelv. Ezek a jellemzői azoknak a programoknak, melyeket egyre több magyar ember használ a munkája során.

A Revolution Software az elmúlt év végén kezdte meg legújabb számlázó-programjainak értékesítését, amelyek sikere felülmúlta a cég várakozásait. A programok iránt mind az új felhasználók, mind a régebbi változatokat frissítők körében jelentősen nőtt a kereslet, sőt nem várt módon meg is közelítette a 2000-es dátumváltás előtti rekordeladásokat. A Revolution szerint ez a tendencia elsősorban a kis- és középvállalati ügyfelekre jellemző, amely a szektornak az utóbbi félévben történt erősödését jelzi. A cég termékei, a Számla Varázsló és a Számla No. 1 új, 3.0-ás verziója, illetve a szoftvercsalád ez évben piacra dobott új tagja, a Számla No. 2. sikere a cég szerint nagyban köszönhető annak, hogy mind funkcionalitásban, mind árban az adott célpiac számára megfelelő és elérhető termékek kerültek piacra.

A vállalat az elmúlt év utolsó két hónapjában 210%-kal növelte a számlázó-programjainak értékesítését, megközelítve ezzel a 2000-es évszámváltást megelőzően tapasztalt felfokozott keresletet. A magas szoftvereladási értékek a megszokottól eltérően a 2002-es év első negyedévében is megmaradtak, és a szoftverfrissítési hullám jelenleg is tart. A növekedés egyrészt az egyre több új felhasználónak, másrészt a korábbi változatokat használó cégek számára értékesített upgrade verziók nagy számának köszönhető. Nem elhanyagolható továbbá a más cégek szoftvertermékeiről „áttérők” köre sem.

A Revolution új számlázó programjai többek között a szoftverek korábbi verzióit használóktól kapott visszajelzések alapján kerültek kialakításra. A hazai fejlesztésnek köszönhetően mindegyik maradéktalanul megfelel a hazai számviteli törvényi előírásoknak és a rendeletekben megfogalmazott elvárásoknak. A programokat a cég elsősorban a kis- és középvállalatok számára ajánlja, de a szoftverek felhasználói között nagy számban előfordulnak közép- és nagyvállalatok, illetve multinacionális cégek is, amelyek a „nagy” integrált ügyviteli rendszerbe nem illeszthető számlázásaikhoz, úgynevezett kiegészítő számlázásra használják a Revolution programjait.

Az említett szoftverek különböző változatai a beépített szolgáltatásoktól függően bruttó 10-60 ezer forint közötti áron szerezhetők be, tudásukban pedig a kézi számlatömb kiváltására készített számlaíró programtól a már komoly kimutatásokat, export- és devizaszámlát, illetve szerződéseket is kezelő „luxusváltozatig” terjednek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle