Connect with us

Hirdetés

technokrata

Együttműködési megállapodást kötött a Balabit és a Mission Critical Linux

Dotkom

Együttműködési megállapodást kötött a Balabit és a Mission Critical Linux

A Mission Critical Linux Kft. és a BalaBit IT Kft. a mai napon együttműködési megállapodást kötött, melynek célja egy magas rendelkezésreállást biztosító tűzfal-megoldás nyújtása a felhasználók számára.

A közösen kidolgozott rendszerben a magas rendelkezésreállást (High Availability – HA) a Mission Critical Linux cluster technológiája biztosítja, míg az alkalmazás szintű védelemről a BalaBit Zorp Professional 1.4 terméke gondoskodik.

Mivel mindkét esetben jól bevált, számos referenciával rendelkező szoftverről van szó, a kialakított megoldás egyaránt kínálja a hálózat biztonságának és az üzemeltetés biztonságának lehetőségét az ügyfelek részére. A megoldást mindkét cég termékpalettájára veszi.

A Balabit a Zorp tűzfal 1.4-es verzióját még a múlt év novemberében jelentette be. A beágyazott protokollok vizsgálatát is lehetővé tevő megoldás az áthaladó protokollok teljes mértékű, RFC szerinti elemzése lehetővé teszi a „mindent tiltunk, amit nem szabad” elv alkalmazását applikációs szinten. Így a protokoll megsértését kihasználó támadási módszerek illetve vírusok nem hatolhatnak át a védelmen (például a Code Red I/II).

A Linux-alapú clusterrendszerekkel, szerverekkel, és az ezzel kapcsolatos szaktanácsadással foglalkozó Mission Critical Linux amerikai anyacége március elején elbocsátásokat jelentett be, a magyar leányvállalatot nem érintik ezek az intézkedések.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés