Connect with us

Hirdetés

technokrata

Terjed az Oracle outsourcing

Dotkom

Terjed az Oracle outsourcing

Az Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) térségben már több mint 110 vállalat helyezte ki adatbázis-kezelőjének és alkalmazásainak felügyeletét az Oracle-hez vagy a vele kapcsolatban álló partner céghez.

A vállalatok a döntésük fő okaiként a jelentős költségmegtakarítást, a jobb szolgáltatási színvonalat és a rövidebb rendszerbevezetési időt említették. Az Oracle az alkalmazásfelügyelet kihelyezése terén folyamatos növekedésre számít az elkövetkező hónapokban és években.

Az Oracle kihelyezési szolgáltatásait az elmúlt három év során fejlesztette ki, és ma már minden ügyfelének három új szoftverszolgáltatási és szoftverfelügyeleti modellt kínál. Ezek a modellek alternatívát jelentenek a „hagyományos” megvalósításhoz képest, amelynél az ügyfél maga telepíti és felügyeli a szoftvert. A három különböző modellt az Oracle a rendszerbe állítás helyszíne szerint a következőképpen nevezte el:

Az „our place” („az Oracle telephelyén”) modellnél az Oracle saját adatközpontjában telepíti a szoftvert, ahol azt az Oracle szakemberei felügyelik. Az ügyfél biztonságos internetkapcsolaton keresztül éri el a szoftvert.

A „your place” („a felhasználó telephelyén”) modellnél az ügyfél a saját telephelyén telepíti a szoftvert, de távolról az Oracle szakemberei felügyelik, akik megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek.

Az „any place” (bármely egyéb telephelyen”) megoldásnál az ügyfél egy külső cég által üzemeltetett helyi adatközpontban helyezi el a szoftvert. A partner üzemelteti a hardvert és a hálózati összeköttetéseket, míg a szoftvert Oracle-szakértők felügyelik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés