Connect with us

Hirdetés

technokrata

100.000 forintos nyeremény: tudáspróba diákoknak

Dotkom

100.000 forintos nyeremény: tudáspróba diákoknak

Országos szintű verseny lesz április végén, melyre minden diákot szívesen várnak a rendezők.

2002. április 26-28-ig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – a Magyar Villamosmérnök-hallgatók Egyesületének és a Schönherz Kollégium Számítástechnikai Körének szervezésében – meghirdeti a II. BME nyílt 24 órás országos programozói csapatversenyt.

Az ország valamennyi szakirányú egyeteméről, főiskolájáról lehet nevezni, és ez alkalommal a már diplomás profik jelentkezését is várjuk. A háromfős csapatoknak a külvilágtól elzárva 24 óra leforgása alatt olyan önállóan működő algoritmusokat kell kidolgozniuk, amelyek az értékelés során az alkotók beavatkozása nélkül képesek megküzdeni az ellenfeleikkel. A csapatoknak komoly együttműködésre és tapasztalatra van szükségük ahhoz, hogy a kitűzött extrém feladatot minél nagyobb részben és minél magasabb színvonalon tudják megoldani a helyszínen üzembe helyezett saját számítógépeken. A megoldáshoz tetszőleges operációs rendszer és fejlesztői környezet használható.

A verseny fő támogatója, a Fornax mellett más neves cégek is csatlakoztak a szponzorok köréhez, hiszen a vállalatok holnapi, vagy akár mai munkatársaikat is megtalálhatják a versenyen.

A nevezési határidő: 2002. április 12. A verseny fődíja: az első helyezett csapat minimum 100.000 Ft készpénzt nyer, vagy ennél nagyobb értékű tárgynyereményben részesül, s a többi csapat sem távozik üres kézzel!

A verseny védnöke Dr. Arató Péter, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés