Connect with us

Hirdetés

technokrata

Industrial & Financial Systems – nagyobb költséghatékonyság, kisebb átfutási idő

Dotkom

Industrial & Financial Systems – nagyobb költséghatékonyság, kisebb átfutási idő

Az IFS további növekedésről és javuló piaci pozícióról számolhat be, illetve az IFS Applications az első ERP rendszer, mely megszerezte az ABB „Ipari IT” tanúsítványt.

Az IFS nettó értékesítési árbevétele 11%-kal nőtt a negyedik negyedév során és így elérte a 846 millió svéd koronát. A tanácsadásból származó bevétel 30%-kal, 462 millió svéd koronára nőtt, míg a licenc árbevétel változatlanul 303 millió svéd korona maradt, a piac 9%-os csökkenése ellenére.

A 2001. elején bejelentett akcióterv eredményeképpen a költségek 340 millió svéd koronával csökkentek, a cash flow 331 millió svéd koronával javult, a működési eredmény pedig 254 millió svéd koronával nőtt, 209 millió veszteséget eredményezve 2001-re.

Az üzleti alkalmazások piaca várhatóan helyreáll a 2002. év során, különösen az év második felében 5-15%-os növekedést elérve. Az IFS a piacénál gyorsabb, a tavalyinál viszont lassabb ütemű növekedést vár. Az akcióterv bevezetése nyomán elért nagyobb hatékonyság és alacsonyabb fix költség következtében pozitív eredmény várható a 2002. évi nettó pénzügyi adatok alapján.

Az IFS Applications eszközoptimalizálással és karbantartással kapcsolatos komponensei az első olyan külső termékek, melyek megszerezték az ABB energiatermelő és automatizálás technológiai csoport „Ipari IT” tanúsítványát.

Ez a tanúsítvány azt igazolja, hogy az IFS szoftvere zökkenőmentesen kapcsolódik az ABB Aspect Integrator Platform (AIP) nevű folyamatautomatizálási megoldásához, valamint minden egyéb, az AIP-on kapcsolódó szoftver és hardver megoldáshoz. Ez a funkció lehetővé teszi az eszközintenzív iparágak számára, úgynevezett „plug and produce” megoldások bevezetését, melyek minden szempontból jobban lefedik tevékenységüket valós időben, műhelyszinttől a felső vezetésig, valamint lehetővé teszi a gyorsabb alkalmazkodást az ügyfelek igényeihez.

Az IFS üzleti szoftvereinek és az ipari rendszerek integrálása számos lehetőséget nyújt a költségek és az átfutási idő csökkentésére. Ezen kívül az értékesítési munkatársaknak és az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy valós időben ellenőrizzék a rendelések teljesítésének állapotát webalapú eszközök használatával.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés