Connect with us

technokrata

Az üzleti szoftverek piacára is készül betörni a Microsoft

Dotkom

Az üzleti szoftverek piacára is készül betörni a Microsoft

A Microsoft egy új eszköz fejlesztését tervezi, amely az üzleti vonalat érinti.

Ez a lépés mondhatni kissé elkésett, ugyanis már igen komoly riválisai (Onyx Software és a Siebel Systems) vannak a Microsoftnak e téren (is). Több komoly cég is megkereste a Microsoftot, hogy nem szándékoznak-e egy kimondottan online kereskedő jellegű szoftvert elkészíteni, így a sok unszolásra belekezdtek.

Most nem egy populáris alkalmazásról van szó, hanem, egy olyan szerver alapú program elkészítéséről, amely hatékony eszköze lehet az online kereskedelemnek és a Microsoft szóvivője szerint gyökeresen megváltoztathatja az online kereskedelmet.

A .Net alapra épülő, Web alapú program főként a nagyvállalatok üzleti tevékenységeit hivatott megkönnyíteni. Az offline és online létező adatbázisokat képes lesz összefogni, majd egy könnyen átlátható rendszert képezni belőlük.

Az igaz, hogy a fő riválisok jelenleg elérhető szoftvereik használata nem mondható a legkönnyebbnek, de talán a Microsoftnak sikerül ilyet alkotni.

Egyelőre nagy a hallgatás a részletekkel kapcsolatban, de a megjelenése az idei év utolsó negyedévére várható.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle