Connect with us

Hirdetés

technokrata

Electro World: újabb nyitás – újabb roham (avagy a csordaszellem megnyilvánulása)

Dotkom

Electro World: újabb nyitás – újabb roham (avagy a csordaszellem megnyilvánulása)

Ismét megnyitották a reggeli órákban hadiállapotba került budaörsi Electro World áruházat. Az állati ösztönök mit sem változtak – az összegyűlt emberek bebizonyították, hogy az emberek tömegre érvényes eredő intelligenciája mindössze töredéke az egyedek elvárható átlagos intelligenciájának. Háború a sorszámokért és mentők a bejárat mögött – az Electro World ma.

Az Electro World nem számított ekkora rohamra (nyilván nem vették figyelembe az emberi elme általános korlátait), s bár a helyzet az ismételt nyitás óta némileg normalizálódott, ezt nehéz volt elérniük a rendfenntartóknak. Azóta egyébként sorszámos rendszer lépett életbe – a sorszámmal rendelkezők ma este 10-ig még bejuthatnak az áruházba.

Aki ma “esetleg” lemarad, annak van esélye holnap új kísérletet tenni a bejutásra: a holnap reggel 9-től este 10-ig nyitva tartó áruházba már reggel 6-tól osztogatnak belépőket a közeli Praktiker áruház parkolójában – merthogy innen lehet majd csak bejutni az Electro World-be.

Ami a rendelkezésre álló termékkészletet illeti, a televíziók folyamatosan érkeznek, a porszívó azonban elfogyott. De van termék, ami azért nem ennyire hiánycikk, mégis meg kell küzdeni érte: az emberek egymás bevásárlókocsijából (!) veszik ki az árukat, sőt van, aki az áruházon belül üzérkedik a “megszerzett” termékekkel.

Bebizonyosodott az is, hogy a kivonult “rendfenntartó” erőket nem csak a rend érdekelte – frissen vásárolt árukkal zsúfolásig megtelt rendőrautó hajtott el a parkolóból, a róla készült fényképen jól látható a hatalmas Samsung feliratú doboz a hátsó ülésen!

Egy szó mint száz – a mai események bebizonyították, hogy vannak dolgok, amik nem változnak: rendszerváltás ide vagy oda, a Gorenje-jelenség nem egyedi és megismételhetetlen, csak nem kaptunk eddig ahhoz hasonló, “eléggé” megfelelő “ajánlatot”, hogy a csordaszellem a maga meztelen valójában ismét megmutatkozhasson. Az így elénk tartott tükör elég súlyos képet mutat: a nemzetközi Electro World áruháznyitások közül ez volt a legvadabb. Magyarország 2002 – a számítógép és az atombomba után ebben is elsők vagyunk. Gratulálok! (…)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés