Connect with us

technokrata

Olcsóbb Handspring termékek

Dotkom

Olcsóbb Handspring termékek

A tenyérgépek piacán is éles verseny folyik az életbenmaradásért. A gyártók igyekeznek, az árak csökkennek, a vevők vesznek. A jelenlegi árcsökkentés két Visor modellt is érint…

A Handspring tervei szerint e hét vasárnapján lecsippent egy kicsit két népszerű, Visor sorozatba tartozó tenyérgépének árából. A Visor Pro ára 249 dollárról 229 dollárra csökken, míg a belépő-szintű Visor Neo árcédulája 199 dollárról 169 dollára módosul.

A konkurencia hasonló, szintén Palm operációs rendszert futtató modelljeihez képest a Pro, a 8 MByte-tal szemben 16 MByte memóriát tartalmaz. A Handspring a Visor sorozat néhány tagját meg kívánja szüntetni, így a Deluxe és a Platinum mellett az eredeti Visor modellek is lekerülnek a gyártandók listájáról. A cég egyébként az előző héten csökkentette a lassan fogyó Visor Edge árát, mégpedig 249 dollárról 199 dollárra.

A hagyományos Handspring gépek árcsökkenésének oka az is, hogy a cég útjára indította új, kombinált eszközét. A Treo névre hallgató újdonságban egy mobiltelefont ötvöztek tenyérgéppel.

A Handspring nyilatkozata szerint a jövőben, a vezeték nélküli kommunikációra is képes eszközök lesznek favorizálva általa – ilyen például a Treo is -, azon modelleket pedig, amelyek erre nem képesek fokozatosan ki fogják vonni a gyártásból.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle