Connect with us

technokrata

Pályázatot hirdet az IKB bírák és ügyészek számára

Dotkom

Pályázatot hirdet az IKB bírák és ügyészek számára

Az IKB a mai napon új pályázatot hirdet, amellyel bírák, ügyészek, valamint bírósági és ügyészségi alkalmazottak otthoni Internet-elérésének biztosítását kívánja támogatni.

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága (IKB) a mai napon jelenti be újabb pályázatát „bírák és ügyészek, valamint bírósági és ügyészségi alkalmazottak számára, az otthoni Internet-elérhetőség technikai biztosításának támogatása és távoktatási csomag biztosítása” (SZT-IS-16) címmel, amelyre 2002. február 28-ig várják a jelentkezéseket.

A rendelkezésre álló 1,2 milliárd forint összegű támogatással az IKB az igazságszolgáltatás dolgozóinak munkavégzését kívánja egyszerűbbé, hatékonyabbá tenni, és egyúttal az információs társadalomba történő integrálódásukat segíteni.

Az otthoni Internet-elérés lehetővé teszi számukra a gyorsabb és rugalmasabb adat- és információgyűjtést, és így a távmunkát. A pályázat feltétele az egységes európai számítógép-használói bizonyítvány (ECDL) megszerzése, amelyet távoktatási projektek keretében végezhetnek.

A pályázati adatlap a városi és megyei bíróságokon, ügyészségeken igényelhető, illetve 2002. február 12-étől letölthető az Informatikai Kormánybiztosság honlapjáról. További információt szintén 2002. február 12-étől a 40/ 200-195-ös telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle