Connect with us

technokrata

Hírmorzsák és kép a hamarosan megjelenő Palm tenyérgépekről

Dotkom

Hírmorzsák és kép a hamarosan megjelenő Palm tenyérgépekről

Egyes külföldi online magazinok értesülései szerint a Palm két legújabb tenyérgépe a közeli jövőben a boltok polcaira kerülhet, legalábbis az Egyesült Államokban.

A PDAGeek.com úgy tudja, az m130-as modell az alsókategóriás m125-ös utódja lesz. E modell fő érdekessége a színes érintőkijelző (az elődé ugyanis monokróm) mellett, a bővíthető memória lesz. Más fontosabb változás nem érinti ezt a modellt. Az m130-as várhatóan 300 dollárba fog kerülni, energiaellátását lítium-ion akkumulátor szolgálja majd, előlapja pedig cserélhető lesz. (Nagyobb méretű kép a PDAGeek oldalán, a lenti linkre kattintva érhető el.)

Ezzel szemben az m515-es egy tuningolt m505-ös Palm lesz. Ez a modell sem hoz túl sok újdonságot, mindössze 8 helyett 16MB memóriát fog tartalmazni, és jobb minőségű kijelzője lesz, mint a leváltásra kerülő elődjének van. Az m515 a várakozások szerint 400 dollár körüli összegbe fog kerülni.

Sokan egyébként arra számítanak, hogy a Palm a jövő heti PalmSource konferencián fogja bejelenteni az újdonságokat, és ennek nagy is az esélye.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle