Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hírmorzsák és kép a hamarosan megjelenő Palm tenyérgépekről

Dotkom

Hírmorzsák és kép a hamarosan megjelenő Palm tenyérgépekről

Egyes külföldi online magazinok értesülései szerint a Palm két legújabb tenyérgépe a közeli jövőben a boltok polcaira kerülhet, legalábbis az Egyesült Államokban.

A PDAGeek.com úgy tudja, az m130-as modell az alsókategóriás m125-ös utódja lesz. E modell fő érdekessége a színes érintőkijelző (az elődé ugyanis monokróm) mellett, a bővíthető memória lesz. Más fontosabb változás nem érinti ezt a modellt. Az m130-as várhatóan 300 dollárba fog kerülni, energiaellátását lítium-ion akkumulátor szolgálja majd, előlapja pedig cserélhető lesz. (Nagyobb méretű kép a PDAGeek oldalán, a lenti linkre kattintva érhető el.)

Ezzel szemben az m515-es egy tuningolt m505-ös Palm lesz. Ez a modell sem hoz túl sok újdonságot, mindössze 8 helyett 16MB memóriát fog tartalmazni, és jobb minőségű kijelzője lesz, mint a leváltásra kerülő elődjének van. Az m515 a várakozások szerint 400 dollár körüli összegbe fog kerülni.

Sokan egyébként arra számítanak, hogy a Palm a jövő heti PalmSource konferencián fogja bejelenteni az újdonságokat, és ennek nagy is az esélye.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés