Connect with us

technokrata

Memory Stick a Handspring Visor PDA-kba is

Dotkom

Memory Stick a Handspring Visor PDA-kba is

A Portable Innovation Technology cég elérhetővé tette Springboard foglalatba illeszthető kiegészítőjét, amelynek segítségével Memory Stick modulokat is lehet használni a Handspring PDA-kkal.

A Smart Media és Compact Flash memória adapterek után a Portable Innovation Technology elérhetővé tette a MemPlug Memory Stick (MemPlug MS) nevű kiegészítőt, amellyel a Sony Memory Stick moduljait (ez jelenleg maximum 128 MB kapacitású változatban érhető el) lehet csatlakoztatni a meglévő, Springboard csatlakozóval is felszerelt Handspring tenyérgépekhez.

Az adapteren lévő gomb lenyomásával biztonsági mentést lehet készíteni a zsebgép memóriájában lévő adatokról a Memory Stickre. Jár a termékhez néhány alkalmazás is, többek között egy JPEG képnézegető, valamint egy gMovie videólejátszó, valamint egy saját file-kezelő program is, ezekkel a memóriakártyán lévő állományokat lehet elérni. A Memory Sticken egyébként maximum 25 szint mélységű könyvtárstruktúrát lehet létrehozni és mód nyílik a memória gyors és teljes formattálására is.

A MemPlug Memory Stick Adaptor már megvásárolható a Portable Innovation Technology honlapján feltüntetett boltokban 69,95 dolláros áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák