Connect with us

technokrata

Office magyarítás 3 nap alatt

Dotkom

Office magyarítás 3 nap alatt

Egy néhány vállalkozó szellemű egyént magában foglaló csapat a nyílt forráskódú OpenOffice programcsomag teljes (nyilvános, nem kereskedelmi) magyarítására vállalkozik, méghozzá nem kevesebb, mint 3 nap alatt.

A külsős támogatók és közreműködők segítségére is számító csapat február 1-jén, azaz most pénteken kezdi meg a fordítást a BME Nagysebességű Hálózatok Laboratóriumának egyik termében. A munka egészen hétfőig, azaz február 4. hajnalig fog tartani, és a fordítás alapját képező adatbázis az Interneten keresztül, egy webes felület formájában is elérhető lesz.

Elsősorban ezen adatbázis weben keresztüli feltöltésére keres segítőket a csapat, amelynek hozzávetőlegesen 20 ezer bejegyzést kell lefordítania a rendelkezésre álló idő alatt. További információk a OpenOffice magyarítás weboldalán, a lenti linkre kattintva érhetők el.

Maga az OpenOffice egy nyílt forráskódú, otthoni és vállalati felhasználásra egyaránt ingyenesen igénybevehető irodai programcsomag, amely tartalmaz szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő, rajzoló és egyenletszerkesztő alkalmazásokat. Az OpenOffice Linux, Solaris és Windows platformok alá egyaránt elérhető, azonban teljesen magyar nyelvű változata mindezidáig nem készült el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek