Connect with us

technokrata

Saját PC-k árusítását kezdi a Best Buy

Dotkom

Saját PC-k árusítását kezdi a Best Buy

Az elektronikai eszközöket gyártó Best Buy áruházlánc bejelentette, hogy saját márkanév alatti asztali PC-k árusítását kezdi meg e hét folyamán.

Bár a Best Buy PC-k még nem kaphatók az áruházlánc minden boltjában, az egyik massachusettsi üzletben már feltűntek a Matrix elnevezésű termékcsalád első tagjai.

Az egyik 899 dolláros modellben 1,6 GHz-es Intel Pentium 4-es processzor, 512 MB DDR memória, CD-újraíró meghajtó és 80 GB-os merevlemez található, míg az 1099 dollárért kínált változat 1,8 GHz-es Pentium 4-es CPU-t és 100 GB-os winchestert tartalmaz (összehasonlításképp: egy hasonló felszerelésű Compaq asztali számítógépért 1200 dollár körüli összeget kér).

A Best Buy saját márkanevén futó PC-it egy tajvani cég gyártja, és olyan nagy nevű gyártókkal kíván vele versenyre kelni az áruházlánc, mint a Compaq, vagy a HP (amely gyártók számítógépei szintén kaphatók a Best Buy áruházakban). Nem váratlan egyébként a Best Buy lépése, hiszen a cég legnagyobb riválisa, a CompUSA már évek óta árusítja saját márkanevén kínált személyi számítógépeit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek