Connect with us

technokrata

Elektronikus bank? Magyarországon?

Dotkom

Elektronikus bank? Magyarországon?

Van már ugyan elektronikus banki alkalmazás az országban, de a tapasztalatok szerint ez még nem a Kánaán – az embererek nem nagyon bíznak a használatában. Ahhoz, hogy elterjedjen, egy-két jó alkalmazás mellé olyan háttér kell, amely csak keveseknek adatott meg. Most egy új vitéz közeledik a küzdőtér felé…

Egyéves lett a Grepton Rt., a Protomix csoport tagja. A földi halandó ritkán találkozhatott vagy fog találkozni a nevével, hacsak nem a munkahelyén, mert ez egy professzionális IT szolgáltató cég.

Ahogy a könyveknek, na meg az embereknek, úgy a cégeknek is megvan a maguk sorsa. A Grepton jó lóra, illetve lovakra tett, dinamikusan fejlődik, és olyan komoly ügyfelei vannak, mint például a Pannon GSM. A workflow megoldások, a nagy adatbázisok mellett azonban van egy olyan terület, ahová a cég betörni készül, amelyhez ha megvalósul, sokunknak lehet köze: ez az elektronikus banki alkalmazások területe.

Ezt a cég jó háttérrel teheti, a HMS hajdani fejlesztői, akik már bizonyítottak e területen, immár a Grepton csapatát erősítik, és talán a cég dinamizmusának köszönhetően egyszer lesznek olyan elektronikus banki alkalmazások is, amelyek képesek lesznek a széles nagyközönséget is meggyőzni arról, hogy talán mégis van mód arra, hogy biztonságosan, a fotelünkből intézhessük végre (banki) ügyeinket. Ennyi bizalmat talán megelőlegezhetünk…Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek