Connect with us

Hirdetés

technokrata

iMac: reményteljes várakozás

Dotkom

iMac: reményteljes várakozás

Igen nagy a kereslet az Apple új iMac-je iránt, a leendő vásárlóknak sokat kell rá várniuk. Ide talán már a féltartós tej sem elegendő…

Az Apple online boltjában felvett, 800 MHz-es, SuperDrive-os iMac rendelések teljesítésére sajnos 3-5 hetet kell várni, a kezdeti 2-4 hét helyett.

Az Apple Computer eredeti híresztelése szerint a január 7-én bemutatott lapos képernyős modellek, a hónap végére a megrendelőkhöz kerülhetnek. A módosított szállítási dátum jelenleg február eleje. Az Apple szóvivője azonban elmondta, hogy az eddig beérkezett megrendelésekre várhatóan tartani tudják az eredetileg ígért 2-4 hetes szállítási időt.

A kombinált CD-RW/DVD meghajtóval ellátott 700 MHz-es iMac szállítási feltételei nem változtak, a készülékeket tehát továbbra is februárra ígéri a cég. Hasonlóképpen nem változott a 700 MHz-es, de ”csak” CD-RW meghajtóval ellátott modell szállítására vonatkozó eredeti ígéret, miszerint márciusban elérhető lesz az is.

Az Apple, hogy csökkentse a várakozási időket, egy tervet eszelt ki: a Taiwanról történő hosszadalmas úsztatás helyett inkább repteti az új iMac-eket, bár ez többmilliós plusz kiadást jelent a vállalatnak. A cég egyébként azt is tervezi, hogy az eddigieknél kisebb árréssel is megelégszik, ezzel is előremozdítva a kereslet növekedését, az új gépek elterjedését.

Nos, mindent a vásárlókért…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés