Connect with us

technokrata

2001. legjobb egyéni honlapjai

Dotkom

2001. legjobb egyéni honlapjai

Megszavazták a tavalyi év legjobbnak tartott egyéni honlapját a Modem Idők honlappályázatán.

Több mint 120-an neveztek be a MODEM IDŐK honlappályázatára, amelyen 2001 legjobb honlapját választották ki a zsűri tagjai. A legjobb weblap gazdája exkluzív stúdiólátogatást, Microsoft Frontpage 2002 weblapkészítő szoftvert, egyéves Internet Kalauz-, Business Online-, valamint PC World-előfizetést, valamint ingyenes versenyzési lehetőséget nyert az eFestival országos webversenyen.

A győztes oldal készítője egy 26 éves művész fiatalember, Nagy Balázs, aki weblapján (http://senses.pardey.org) művészetének titkaiba enged betekintést. A zsűri szerint oldala igényes megjelenésű, tartalmas és ötletes.

Persze a többi tíztucatnyi pályázónak sincs miért szégyenkeznie, hisz a verseny során mindenki számára egyértelművé vált, hogy egyre több a színvonalas weblap a magyar weben! A versenyben 40 pontot lehetett elérni, ebből a győztes 38 pontot kapott, és őt szorosan követte a többi netcím is.(A szempontok között nem játszott szerepet, hogy milyen korszerű Flash vagy Java programozást használ az illető, ezért egyszerű HTML oldallal is lehetett jó eredményt elérni. A szerkesztőség azt tervezi, hogy rövidesen újra meghirdeti a versenyt és akkor több kategóriában lehet majd indulni.)

I. helyezett:
http://senses.pardey.org – 38 pont

II. helyezettek:
http://www.infusion.hu – 37 pont
http://www.skatepark.hu – 37 pont
http://kataca.hu/ – 37 pont

III. helyezettek:
http://www.eorsi.hu – 35 pont
http://www.avonlea.hu – 35 pont

IV. helyezett:
http://11b.soho.hu – 34 pont

V. helyezettek:
http://www.smi.hu/gem – 33 pont
http://www.velykovits.com – 33 pontSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek