Connect with us

technokrata

Sun – eBay: 99,9 százalékos hasznos üzemidő

Dotkom

Sun – eBay: 99,9 százalékos hasznos üzemidő

A két cég bejelentette, hogy az elmúlt évben 99,9 százalékos rendelkezésre állást nyújtott az eBay-felhasználók számára.

2001-ben az online áruház napi 250 millió lapletöltési igényt teljesített, csúcsidőben másodpercenként több mint 1,2 gigabitnyi adatot továbbított. A Jupiter Media Metrix által a 2001. december kilencedikei héten mért adatok szerint az eBay vásárterének átlagos egyéni látogatószáma mintegy 4,7 millió volt, a 2000-es év hasonló időszakához képest 57 százalékos növekedést mutatva.

Az eBay a Java technológiát választotta, mint alapvető szoftverarchitektúra-platformot következő generációs technológiai infrastruktúrája számára. Az eBay a Java platformok nyílt szabványúságával, rugalmasságával, a programozói termelékenységgel magyarázza választását, és azzal a jó hírnévvel, melyet nagymennyiségű tranzakciót kezelő megbízható platformként szerzett. Az eBay ki tudja használni a Java technológián alapuló, változatos gyártóktól – köztük a Suntól – származó szoftverek előnyeit, melyek megadják a választás szabadságát annak biztosítására, hogy az eBay technológiai infrastruktúra azonnal alkalmazható legyen a tranzakciós növekedés elősegítésére és az eBay által kifejlesztett vagy megvásárolt új szolgáltatások hozzáadásra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek