Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarország legjobb weblapja

Dotkom

Magyarország legjobb weblapja

Független bizottság elbírálása alapján keresik Magyarország legjobb weblapját. A versenyre bárki nevezheti saját oldalait, a győztes komoly nyereményben részesül. Részletek és jelentkezés itt.

A Modem Idők című számítógépes rádióműsor készítői, a Prím Média, a Microsoft Magyarország és a PC World című lap közös honlap-pályázatot hirdetett. A Modem Idők című számítógépes rádióműsor készítői, a Prím Média, a Microsoft Magyarország és a PC World című lap közös honlap-pályázatot hirdetett. A máris nagy népszerűségnek örvendő versenyen közel egy hónapig még bárki indulhat. A győztes markát nem kis nyeremény üti azontúl, hogy ellátogathat a Petőfi Rádió stúdiójába, megkaphatja a Microsoft FrontPage 2002 szoftvercsomagot és egy évig ingyenesen juthat hozzá a Prím Média által gondozott Internet Kalauzhoz és a Business Online-hoz, valamint a PC World című laphoz.

A Modem Idők a közszolgálati Petőfi adón (Budapesten a 94,8 MHz-es frekvencián) minden csütörtökön este tíz órától fél órában sugárzott talkshow-műsor, melynek készítői lelkes fiatalok. A pályázat kiírói kiemelkedően színvonalas egyéni weblapokat és annak készítőit keresik. A játékban bárki részt vehet, aki valamilyen szempontból különleges tartalmat szolgáltat a Net hazai szögletében. Pályázni 2001. december 31-ig lehet.

A szervezők arra kérik az indulni szándékozókat, hogy feltétlenül írják meg nevüket, életkorukat, e-mail címüket, telefonszámukat (hogy minél hamarabb utolérhető legyen, ha jó helyezést ér el) és természetesen a benevezett weboldal címét (URL) se feledjék megadni! Egy személy akár több különböző weblappal is indulhat!

A Modem Idők címén egyébként már elérhető néhány eddigi pályázó webcíme, melyek kiváló bizonyítékai annak, hogy magánszemélyek is szolgálhatnak hasznos információkkal, szép weblapokkal a többi magyar internetező számára.

A honlapon bármilyen téma feldolgozható, a honlap tartalmi szerkezete, az oldal küllemének igényessége és az ötletesség a három fő szempont, ami a versenyben számít.

A zsűri tagjai: Szilágyi Árpád, Dragon György (a zsűri elnöke), Bognár Ákos, Bódi Zoltán, Kitzinger Szonja, Szalay Dániel és Varga Gábor.

Pályázni 2001. december 31-én éjfélig lehet. A zsűri tagjai 2002. január 15-ig pontozással értékelik a honlapokat és kiválasztják a legjobb magyar egyéni weblapokat. A hivatalos eredményhirdetés 2002. január 17-én a Modem Idők műsorában lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés