Connect with us

technokrata

Globális szövetséget kötött a Sun és a PwC Consulting

Dotkom

Globális szövetséget kötött a Sun és a PwC Consulting

A Sun Microsystems és a PricewaterhouseCoopers Consulting kiterjeszti eddigi szövetségüket és átfogó, iparági megoldásokat biztosítanak a kritikus fontosságú üzleti igények kiszolgálására.

A PwC Consulting üzleti stratégia- és integrációs szolgáltatásait, illetve a Sun nagyvállalati szervereit, StorEdge tárolóeszközeit és az iPlanet szoftvereit egybefogó, Open Net Environment (Sun ONE) architektúráját egyesítő szövetség egyedülálló szolgáltatásokat nyújt a Global 2000 vállalatok számára.

A kibővített kapcsolat részeként a PwC Consulting a Sunt választotta UNIX hardverplatformnak új CRM (Costumer Relationship Management – ügyfélkapcsolat menedzsment) ACCEL kezdeményezéséhez (Architecture for Cross-channel Customer Experience and Loyalty). Az új szövetség fordulópontot jelent a két szervezet számára, melyek már több mint 10 éve működnek együtt összetett üzleti megoldások kidolgozásában.

A megállapodás nyomán a szövetség keretében a két cég üzleti stratégiafejlesztést, architektúra tervezést és kiépítést, továbbá platform integrációs szolgáltatást kíván ügyfeleinek nyújtani. Jelenleg is folynak projektek közös ügyfeleknél számos kulcsiparágban, többek között a kommunikáció, az ipar, az energia- és közműszektor, a pénzügyi szolgáltatások, a kormányzati, a szállítmányozási, valamint olaj- és gázipar szegmenseiben.

Mindkét vállalat jelentős erőforrásokkal támogatja az együttműködést, beleértve a legmagasabb vezetői szintű elkötelezettséget. A szövetség sikerének érdekében mind a két vállalat közösen, fontos szerkezeti változásokat léptet életbe munkakapcsolatukat illetően annak érdekében, hogy felgyorsítsák és tökéletesítsék az együttműködési folyamatokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin