Connect with us

Hirdetés

technokrata

Globális szövetséget kötött a Sun és a PwC Consulting

Dotkom

Globális szövetséget kötött a Sun és a PwC Consulting

A Sun Microsystems és a PricewaterhouseCoopers Consulting kiterjeszti eddigi szövetségüket és átfogó, iparági megoldásokat biztosítanak a kritikus fontosságú üzleti igények kiszolgálására.

A PwC Consulting üzleti stratégia- és integrációs szolgáltatásait, illetve a Sun nagyvállalati szervereit, StorEdge tárolóeszközeit és az iPlanet szoftvereit egybefogó, Open Net Environment (Sun ONE) architektúráját egyesítő szövetség egyedülálló szolgáltatásokat nyújt a Global 2000 vállalatok számára.

A kibővített kapcsolat részeként a PwC Consulting a Sunt választotta UNIX hardverplatformnak új CRM (Costumer Relationship Management – ügyfélkapcsolat menedzsment) ACCEL kezdeményezéséhez (Architecture for Cross-channel Customer Experience and Loyalty). Az új szövetség fordulópontot jelent a két szervezet számára, melyek már több mint 10 éve működnek együtt összetett üzleti megoldások kidolgozásában.

A megállapodás nyomán a szövetség keretében a két cég üzleti stratégiafejlesztést, architektúra tervezést és kiépítést, továbbá platform integrációs szolgáltatást kíván ügyfeleinek nyújtani. Jelenleg is folynak projektek közös ügyfeleknél számos kulcsiparágban, többek között a kommunikáció, az ipar, az energia- és közműszektor, a pénzügyi szolgáltatások, a kormányzati, a szállítmányozási, valamint olaj- és gázipar szegmenseiben.

Mindkét vállalat jelentős erőforrásokkal támogatja az együttműködést, beleértve a legmagasabb vezetői szintű elkötelezettséget. A szövetség sikerének érdekében mind a két vállalat közösen, fontos szerkezeti változásokat léptet életbe munkakapcsolatukat illetően annak érdekében, hogy felgyorsítsák és tökéletesítsék az együttműködési folyamatokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés