Connect with us

technokrata

Compaq az élen

Dotkom

Compaq az élen

Egy nemrég készült felmérés alapján a Compaq előkelő helyet foglal el az online piaci szereplők listáján.

A Compaq Computer felkerült a 6. helyre az Interactive Week 2001. évi 500-as listáján, ami nagy ugrás a tavalyi 19. helyhez képest. Jelenleg a Compaq éves árbevételének közel fele, mintegy 20 milliárd dollár e-kereskedelmi tevékenységből származik. Az Interactive 500 azoknak a legsikeresebb online piaci szereplőknek a teljes listája, amelyek e-kereskedelmi műveletekkel tesznek szert bevételre.

Az International Data Corporation (IDC) 2001 szeptemberében közzétett negyedéves PC-piaci jelentése szerint a Compaq piaci részesedése egy év alatt 70 százalékkal nőtt, és ezzel a Compaq második helyre került a közvetlen internetes eladásokban.

A Compaq.com-ot hetente több mint hat millióan látogatják, ami azt jelenti, hogy ez az egyik legnépszerűbb informatikai célállomás az egész Világhálón.

A Compaq Computer Magyarország a hazai viszonyokhoz igazított módon építi immár harmadik éve elektronikus kereskedelmi rendszerét. A Compaq DEPO létrehozatala óta immár 1,6 milliárd forintot meghaladó forgalmat regisztrált és egy éve már extranetként a közepes vállalatokra szabott modell is a felhasználók rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin