Connect with us

technokrata

Pocket PC 2002: alkalmazás volt – nincs

Dotkom

Pocket PC 2002: alkalmazás volt – nincs

A Microsoft Pocket PC 2002-jét megrendelő felhasználók eléggé megdöbbentek, mikor számos megszokott alkalmazás eltűnésére lettek figyelmesek.

A múlt hét óta postázzák a Pocket PC 2002 upgrade CD-jét a kézi eszközök tulajdonosainak, akik a telepítés után bizony megdöbbentek.

A CD-ről hiányzik az MSN Messenger, a Terminal Services Client, egy helyesírás-ellenőrző, valamint a Pocket Internet Explorerből kimaradt a WAP támogatás.

Bár a fenti programok, alkalmazások mindegyike rendelkezett Pocket PC támogatással az operációs rendszer korábbi verziójában, a Microsoft mégsem ígéri biztosra, hogy ezek újra elérhetőek lesznek a jövőben. Állaspontjuk, hogy vagy felbukkanak újra a szolgáltatások, vagy nem.

A szóbanforgó frissítés a Compaq iPaq eszközeihez készült, mivel jelenleg egyedül ez rendelkezik a megfelelő hardver háttérrel. A legtöbb tulajdonos még szeptemberben rendelte meg a frissítő CD-t, azonban hasonló meglepetésekről nem tett említést korábban sem a Microsoft, sem pedig a Compaq.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin