Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent a magyar nyelvű Symantec Norton AntiVirus 2002!

Dotkom

Megjelent a magyar nyelvű Symantec Norton AntiVirus 2002!

A Symantec nagy sikerű víruskereső és -eltávolító programjának Windows XP kompatibilis verziója már magyar nyelven is hozzáférhető! Remélhetőleg a magyar változat közérthetőbbé teszi a vírusvédelem fontosságát és megoldásának mikéntjét.

A Symantec december 7-én bejelentette legújabb vírusvédelmi szoftverének magyar nyelvű változatát. A bejelentés fontos mérföldkő a Symantec Magyarország számára, ugyanis a Norton AntiVirus 2002 a legelső olyan Symantec-szoftver, amelyet hivatalosan is honosítottak.

A magyar nyelvű program teljes mértékben azonos a nemzetközi változattal, annak teljes funkcionalitását szolgáltatja felhasználójának.

A Norton AntiVirus 2002 egyedülálló védelmet nyújt automatikus vírusészleléssel és –eltávolítással, automatizált internetes frissítéssel és a Windows Intézővel való zavartalan együttműködéssel. A Windows XP-vel kompatibilis új NAV a bejövő és kimenő e-maileket megvizsgálva megállítja a vírusokat, és a proaktív Script Blocking technológia segítségével optimális védelmet nyújt az újonnan jelentkező fenyegetésekkel szemben is.

A 2002-es változat teljes funkcionalitásáról a nemzetközi változat magyar bemutatása alkalmából már írtunk, az újdonságok részletei a kapcsolódó híreinkre kattintva érhetők el.

A magyar változat már megrendelhető, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 19750 Ft, a frissítés a korábbi verzióról 10000 Ft, míg az 5 felhasználós licenc 86337 Ft.

A közérthető, magyar nyelvű menükön egyszerűen konfigurálható új Norton AntiVirus 2002-t azoknak is ajánljuk, akik eddig nem használtak vírusvédelmi szoftvert – az olcsó széles sávú Internet-elérés gyors hazai elterjedésével ugyanis a veszélyeztetettek köre rohamosan bővül…



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés