Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar beszédfelismerő program a Wordhöz!

Dotkom

Magyar beszédfelismerő program a Wordhöz!

Sokszor lassítja a munkát, ha a billentyűzettel, netán egérrel kell elérni a Word egy-egy beépített funkcióját. Ennek mostantól vége szakadhat, ugyanis már hanggal is vezérelhető szövegszerkesztő programunk!

A Sigmoid a hazai számítástechnikai világban elsőként készített olyan beszédfelismerő szoftvert, amellyel magyar nyelven lehet a legelterjedtebb szövegszerkesztő programot (Word) vezérelni.

A FülElek 1.0 beszédfelismerő program használatával rendkívüli módon leegyszerűsödnek a szövegszerkesztéssel járó formázó, szerkesztési és file-kezelő műveletek. A program több mint 40 parancsot ismer fel és hajt végre, melyek között sok olyan is szerepel, amit egérrel csak bonyolult módon lehet előhívni.

A programot nem szükséges a felhasználónak előzetesen betanítania a saját hangjára, mert a beszéd felismerése személytől függetlenül történik, azaz mindenkinek ugyanolyan jól ismeri fel a hangját. A beszédfelismerés biztonsága legalább 95%.

A FülElek 1.0 program Windows 9x/Me/NT/2k operációs rendszerek alatt fut és Microsoft Word 6.x/95/97/2000 szövegszerkesztőkhöz használható. A program által igényelt hardver nem jelentős, egy 166 MHz-es Pentium kategóriájú gép már megfelelő.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés