Connect with us

technokrata

Symantec Norton AntiVirus 2002: hamarosan magyarul!

Dotkom

Symantec Norton AntiVirus 2002: hamarosan magyarul!

A Symantec nagysikerű vírusvédelmi szoftverének magyar verziója a mai bejelentés idején már Magyarország felé hajózik. Remélhetőleg a magyar változat közérthetőbbé teszi a vírusvédelem fontosságát és megoldásának mikéntjét.

A hálózati és a lokális biztonságtechnikai terület közötti átfedést jelenti a Norton AntiVirus 2002, mely egyedülálló védelmet nyújt automatikus vírusészleléssel és –eltávolítással, automatizált internetes frissítéssel és a Windows Intézővel való zavartalan együttműködéssel. A Windows XP-vel kompatibilis Norton AntiVirus 2002 a bejövő és kimenő e-maileket megvizsgálva megállítja a vírusokat, és a proaktív Script Blocking technológia segítségével optimális védelmet nyújt az újonnan jelentkező fenyegetésekkel szemben is.

A Norton AntiVirus 2002 a felhasználói beavatkozás minimalizálása érdekében a kritikus feladatokat automatizálja. Az automatikusan kijavított fertőzött file-okon túl a Norton AntiVirus 2002 a vírusdefiníciókat is automatikusan frissíti, folyamatos védelmet nyújtva ezáltal még a legújabban veszélyekkel szemben is. Az olyan gyorsan mozgó scriptalapú vírusok proaktív észlelésére, mint például az I Love You vagy az Anna Kournikova vírusok, a Norton AntiVirus 2002 egyedülálló Script Blocking technológiát tartalmaz, mely folyamatosan figyeli a scripteket és figyelmezteti a felhasználót a vírusszerű, rosszindulatú viselkedés esetén, megállítva ezzel a vírusokat még a rendszer megfertőzése előtt.

A Norton AntiVirus 2002 az e-mailek ellenőrzését is nagymértékben leegyszerűsíti, és fokozott védelmet nyújt az e-mail klienseknek. A standard POP3 kliensek automatikusan konfigurálódó e-mail védelmén túl a Norton AntiVirus 2002 mind a bejövő, mind a kimenő levelezést ellenőrzi.

A Windows Intézővel való zavartalan együttműködés, a megújult felhasználói felület és az intelligens visszacsatolási opciók nagyban megkönnyítik a Norton AntiVirus 2002 felhasználóinak rendszereik vírusmentes üzemeltetését. A felhasználók a Windows Intézőből elérhetik az antivírus eszközöket – egy külön alkalmazás elindítása nélkül pont ott, ahol file-jaikat kezelik. A Norton AntiVirus 2002 használhatóságot javító fejlesztései közül ki kell emelni a teljesen megújított felhasználói felületet, az egyszerűsített, háttérben történő riasztást, és az online vírusenciklopédiára mutató aktív linkeket, melyek éppen akkor jelennek meg, amikor a felhasználónak a legnagyobb szüksége van rájuk: ha rendszerük megfertőződik. Az intelligens figyelmeztető rendszer tájékoztatja a felhasználót vírusvédelmének állapotáról, állandó visszajelzést nyújtva arról, hogy rendszere ép és biztonságos.

A magyar változat hamarosan kapható, ajánlott végfelhasználói ára bruttó 19750 Ft, a frissítés a korábbi verzióról 10000 Ft, míg az 5 felhasználós licenc 86337 Ft lesz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák