Connect with us

technokrata

Xbox, GameCube együtt: türelemjáték

Dotkom

Xbox, GameCube együtt: türelemjáték

Egyeseknek semmi sem elég. Még az sem, hogy mostanában került piacra a két új, igencsak várt konzol. Nekik több kell, tudni akarják, hogy ki nyer…

Néhányan az idei év nagy részét azzal töltötték, hogy várták az új gépek megjelenését. Extrém esetekben előfordulhatott, hogy a játékmániás illető ébren, láztól égő testtel töltött néhány éjszakát, főleg az utóbbi időben. Ilyen mindenkivel megesik, ha nagyon vár valamit vagy valakit. Őket elsősorban ma sem az foglalkoztatja, hogyan nyerhető meg a terrorizmus elleni háború vagy hogy mikor éled fel Amerika hanyatló gazdasága. Sokkal fontosabb kérdésre keresik most a választ, melyik a jobb nekik: az Xbox vagy a GameCube?

Mindkét hardvergyártó óriás az ünnepi szezonra időzítette a konzolok piacra dobását. Ez igen jó ötlet, hiszen az időpont önmagában is félig garancia a sikerre. A Microsoft az Xbox, a Nintendo pedig a GameCube segítségével próbálja elcsábítani a játékos kedvű fiatal és idősebb vásárlókat, ki-ki a saját oldalára természetesen. Ezek az új generációs konzolok pedig már nem gyerekjátékok: látványos grafikával és élethű hangzással kötik maguk elé az eleinte talán gyanútlan ”áldozatokat”.

Mint az már a megjelenés előtt is sejthető volt és mostanra már bizonyossá is vált: nagy ütközet lett a közel azonos idejű megjelenésből. S az, hogy a már régóta ezen a piacon jelenlévő Nintendo-nak sikerül-e visszahódítania az egykor magáénak tudott fölényt, vagy az ezen a területen még újnak számító, ám pénzes Microsoft itt is – mint lassan az élet minden területén – dominanciát szerez magának, még nem dőlt el.

Nem baj, legalább addig is lesz valami, amin törhetik néhányan a kis fejüket…Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök