Connect with us

technokrata

Cápával a katasztrófák ellen

Dotkom

Cápával a katasztrófák ellen

Az IBM ma jelentette be, hogy továbbfejlesztette az IBM TotalStorage Enterprise Storage Server (kódnevén ”Shark”) rendszert. A továbbfejlesztés következtében javult a méretezhetőség, a katasztrófavédelem és a helyreállítás, és csökkent a birtoklási összköltség.

A bejelentésnek része, hogy az IBM a 72,8 GB-os merevlemezekkel megduplázza, vagyis 22 TB fölé növeli az Enterprise Storage Server maximális kapacitását. Emellett javul a nagy távolságra eljuttatott adatok biztonsága és a nyílt rendszerek esetén rugalmasabb meghajtókezelés valósítható meg, így az adattárolási környezetek egyszerűbben hozzáigazíthatók az üzleti, illetve az alkalmazások által támasztott igényekhez.

Amellett, hogy a 72,8 GB-os meghajtók javítják az Enterprise Storage Server méretezhetőségét, kompatibilisek az IBM nemrég bejelentett vegyes meghajtóhasználati (drive intermix) funkciójával, melynek révén az Enterprise Storage Server különféle méretű merevlemez-meghajtókkal bővíthető (9 GB, 18 GB, 36 GB és 72,8 GB). A finom lépésekben végezhető bővítésnek köszönhetően a kapacitás a növekvő igényeknek megfelelően és az alkalmazás követelményeinek betartásával növelhető. A nagyobb merevlemezek az IBM TotalStorage 7133 Serial Disk System rendszerben is használhatók lesznek, amelyek nagy sávszélességű adattárolást biztosítanak a UNIX, Windows NT és Novell NetWare szerverekhez. Az Enterprise Storage Server és a 7133 Serial Disk System rendszerben használható nagyobb meghajtók december 14-től lesznek kaphatók.

Az IBM további lemezmeghajtó-felügyelő, adatvédelmi, valamint nagytávolságú visszaállítási és védelmi szolgáltatásokat is bejelentett az Enterprise Storage Serverhez, amelyek IBM eServer xSeries szerver és Windows 2000 vagy NT operációs rendszer használata esetén vehetők igénybe. Ezek a szolgáltatások a DataCore Software Corporation céggel kötött viszonteladói megállapodás keretében, a SANsymphony tárolásfelügyeleti szoftverrel érhetők el. A DataCore cég SANsymphony szoftvere november 23-től vásárolható meg az IBM-től.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök