Connect with us

technokrata

Már nem csak a Matávnak fizetünk?

Dotkom

Már nem csak a Matávnak fizetünk?

A magyar telekommunikációs cég bejelentése szerint immáron nem (csak) a Matávnak fizetünk az Internet-használat után.

A Matáv szerződést írt alá, 2001. november 20-án a GTS-sel és november 21-én az EnterNettel, két újabb országos elérésű hazai Internet-szolgáltatóval az 51-es behívószámú Internet-hozzáférés fordított díjelszámolásáról. Eddig hasonló megállapodás a Matáv és három jelentős Internet-szolgáltató (az Axelero, a Vivendi és a MátrixCom) között jött létre.

A fordított díjelszámolás azt jelenti, hogy az ügyfél az Internet használata után nem a Matávnak fizet távközlési díjat közvetlenül, hanem az Internet-szolgáltatónak.

A kétoldalú megállapodás lehetővé teszi, hogy az Internet-szolgáltatók ügyfelei most már az 51-es behívószámon országosan is igénybe vehessék az így kialakítható, új Internet szolgáltatási csomagokat (például pre-paid csomagokat amelyek alapján meghatározhatják az Internet percdíjakat előfizetőiknek). Lehetőségük nyílik még egyedi megoldások alkalmazására is (például olyan csomagokat állíthatnak össze, amelyek az ügyfélnek bármely napszakban kedvezményes internetezést biztosítanak), ezzel is növelve szolgáltatásuk minőségét és választékát.

Az új díjelszámolás előnyös az ügyfélnek is, mert a kialakítandó kedvezményes csomagokkal olcsóbbá válhat az internetezés, egyszerűbben számítható majd ki a szolgáltatás tényleges költsége, és csökkenhet az internetezés összköltsége is.

A most aláírt szerződések biztosítják, hogy az Internet felhasználói piac akár 80%-nak elérhetővé váljék a kedvezményes Internet-csomagok használata.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle