Connect with us

Hirdetés

technokrata

CA a kitüntetettek között

Dotkom

CA a kitüntetettek között

A Computer Associates szeptember 11-e utáni erőfeszítéseit kitüntetéssel jutalmazták.

A Computer Associates International (CA) bejelentette, hogy azon 13 vezető technológiai vállalat közé tartozik, amelyet az NW3C (National White Collar Crime Center – Gazdasági bűnözés elleni nemzeti központ) kitüntetett az IFCC (Internet Fraud Complaint Center – Internet-bűnözés elleni központ) számára nyújtott hardver, szoftver és szolgáltatás terén nyújtott támogatásáért a szeptember 11-i terrortámadást követően.

Az IFCC partnerkapcsolatban áll a Szövetségi Nyomozó Hivatallal (FBI) és az NW3C-vel. Az amerikai Igazságügyi Minisztérium vezetésével az IFCC gyorsan kibővítette információs forrásait és tájékoztatási kapacitását, hogy az egyetlen online portálként szolgáljon a nyilvánosság tájékoztatására a szeptember 11-i támadással kapcsolatban. Az IFCC az információit valós időben továbbította az FBI washingtoni operációs központjának. Az utóbbi két hónap során az IFCC weboldala majdnem 125 ezer figyelmeztetést gyűjtött össze és kezelt.

A CA a BrightStor tároló termékeivel járult hozzá a gyors, megbízható, skálázható adatvédelemhez és tárfelügyeletethez. A CA ezen túlmenően gyorsan felállított egy professzionális szerviz konzultánsokból álló csoportot a termékek telepítésének segítése és technikai támogatása érdekében.

“Az FBI nagyra értékeli az IFCC részére nyújtott magas szintű támogatást ezen időszak alatt, mikor valóban nagy igény merült fel rá. Az NW3C-vel fennálló kapcsolatunknak és a támogatás elfogadásának köszönhetően órák alatt üzembe tudtuk helyezni a megfelelő nyomozati eszközt.“ – mondta Dennis M. Lormel, az FBI Bűnügyi Felderítő Osztály, pénzügyi bűnözéssel foglalkozó részlegének vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés