Connect with us

technokrata

Olcsó internetes vállalati megoldások kis- és középvállalkozásoknak!

Dotkom

Olcsó internetes vállalati megoldások kis- és középvállalkozásoknak!

A CovySoft Networks Minimum és Medium Business Pack lehetőséget ad a kisebb anyagi háttérrel rendelkező vállalkozásoknak a ma már nélkülözhetetlen internetes jelenlétre!

A CovySoft Networks bemutatta legújabb vállalati megoldásait, melyeket speciálisan kis– és középvállalkozások részére terveztek.

A Minimum és Medium Business Pack révén a kis– és középvállalatok most rendkívül kedvező áron juthatnak professzionális Internet-megoldásokhoz. A Minimum Business Pack az ingyenes domain-bejegyzésen kívül webhostingot és Internet-elérést, a Medium Business Pack pedig egy 128 kbit/s sávszélességű bérelt vonal mellett serverhosting szolgáltatást tartalmaz.

Mocsai Norbert, a CovySoft Networks médiaigazgatójának elmondása szerint a cég mindig is szerepet vállalt a kis- és középvállalkozások felzárkóztatásában, hogy a piac minden szereplője egyre inkább meg tudjon felelni az új gazdaság kihívásainak. E szemléletnek és üzletpolitikának megfelelően alakította ki a CovySoft Networks a kifejezetten kisebb anyagi lehetőségekkel rendelkező réteg számára létrehozott csomagjait, a Minimum és a Medium Business Pack-et.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle