Connect with us

technokrata

IBM a biztonságos jövőért

Dotkom

IBM a biztonságos jövőért

Az IBM hétfőn új kezdeményezést indított útjára, egyesítendő biztonsági szolgáltatásait.

A cég új, Global Security Solutions (Globális Biztonsági Megoldások) nevű irodája az IBM Global Services-en keresztül kínált számtalan biztonsági szolgáltatását fogja kombinálni új termékekkel és szolgáltatásokkal.

Az új iroda célja, hogy felhívja a figyelmet az adatvédelemre és megnövelje a követelményeket a biztonsági szolgáltatások számára. Ennek érdekében a GSS segíti majd a hozzá forduló vállalatok biztonsági megoldásainak kiépítését, akár már létező megoldás felhasználásával, akár egy új kifejlesztésével.

A Global Security Solutions több mint 3000 biztonsági specialistát foglalkoztat az IBM Global Services soraiból, akik máris több száz vállalat biztonsági megoldásait dolgozták ki.

Az IBM és más cégek is komoly figyelmet fordítanak az utóbbi időben a biztonsági megoldásokra, amelyek az adatok védelmét, illetve katasztrófa esetén a visszanyerésüket segítik elő. Ez az adatbiztonságra irányuló tendencia régóta létezik, azonban a szeptember 11-i tragédia óta érezhetően nagyobb hangsúlyt kapnak az ilyen irányú törekvések.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle