Connect with us

technokrata

Jótékonysági árverést rendez a Gateway

Dotkom

Jótékonysági árverést rendez a Gateway

A szeptember 11-i terrortámadások áldozatainak megsegítésére az IT-szektor nagyágyúinak aláírásával ellátott noteszgépet árverez el a gyártó.

Az adakozni kívánók egy olyan Solo 3450-es notebookra licitálhatnak, amelyen a Ted Waitt, a Gateway elnök-vezérigazgatóján kívül Bill Gates, a Microsoft elnöke, és Craig Barrett, az Intel vezérének aláírása is szerepel. A három prominens személyiség még október 24-én, egy nappal a Windows XP hivatalos megjelenése előtt dedikálta a laptopot egy new yorki Gateway boltban. A gépet egyébként egy 750 MHz-es Pentium III processzorral, 192 MB memóriával, 20 GB-os merevlemezzel, 12,1 inches kijelzővel és Windows XP operációs rendszerrel látták el.

Greg Lund, a Gateway szóvivője elmondta, a licitálók nem követhetik az aukció állását, csak ajánlatokat tehetnek, és a végén természetesen a legmagasabb ajánlat fog nyerni. Ajánlatokat november 19-ig lehet tenni a cég jótékonysági aukciós oldalán. Az aukció teljes bevételét az NPower New York nevű nonprofit, technológiai szolgáltatásokat kínáló céghez juttatják el.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom