Connect with us

Index.hu-Freestart együttműködés

Dotkom

Index.hu-Freestart együttműködés

Stratégiai partnerségre vonatkozó megállapodást kötött az Index.hu internetes tartalomszolgáltató és az Internet-szolgáltató Freestart.

A megállapodás értelmében az 1,3 milliárd forint alaptőkéjű freestart.hu Internet-szolgáltató több mint 135 ezer regisztrált felhasználója számára közvetlenül válik elérhetővé az Index.hu portál tartalomszolgáltatása. Az együttműködéssel Magyarország – a regisztrált felhasználok számát tekintve – legnagyobb Internet-szolgáltatója és a magyarországi tartalompiac egyik legjelentősebb szolgáltatója működik majd együtt.

A stratégiai partnerség a Freestart.hu számára azért kiemelkedő fontosságú, mert ezáltal újabb eszközzel csalogatja a potenciális felhasználókat a világhálóra, ismét bizonyítva eltökélt szándékát, hogy elősegítse Magyarországon az Internet további terjedését. Eddigi munkájának és a folyamatosan nyújtott magas minőségnek eredményeképpen, 2000. decembere óta több mint hatvanötezer, eddig még hozzáféréssel nem rendelkező felhasználó számára teremtett csatlakozási lehetőséget az online világhoz, ami kulcsszerepet játszott abban, hogy – a regisztrált felhasználok számát tekintve – piacvezetővé válhatott.

A megállapodás annak felismerését mutatja, hogy az Internet egyre hasznosabb eszközzé válik a mindennapokban is, ennek nyomán a hétköznapi internetezésben egyre inkább a vezető tartalomszerkesztőségek válnak a használat középpontjává. Másfelől igazolja azt, hogy stratégiai fontosságú az új felhasználókat rögtön a „kapuban” megszólítani.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom