Connect with us

Hirdetés

technokrata

Antenna Hungária: ISO 9001

Dotkom

Antenna Hungária: ISO 9001

Az Antenna Hungária Rt. a távközlési piacon az elsők között szerezte meg az új ISO 9001:2000-es nemzetközi szabvány alapján kialakított minőségirányítási rendszerének megfeleléséről szóló tanúsítványt.

A minősítés kiterjed a társaság szinte teljes tevékenységére; műsorszórási és műsorterjesztési, valamint távközlési szolgáltatásaira. A tanúsítvány a műsorszórási és műsorterjesztési, valamint a távközlési szolgáltatásokat előállító és ezeket meghatározó irányítási folyamatok átláthatósága, megfelelősége mellett azt is igazolja, hogy a társaság egy vevőközpontú, folyamatorientált és állandó fejlődésre kész, illetve képes szervezet.

A minőségirányítási rendszer kiépítésében a Controll Minőségfejlesztési Tanácsadó Rt. szakemberei támogatták a társaságot. A rendszer kialakítása során arra törekedett az Antenna Hungária, hogy az az irányítási rendszerének integrált részeként jelenjen meg, kiemelve, hangsúlyosabbá téve abból azokat az elemeket, melyek a szolgáltatások és a belső folyamatok megfelelőségét a leginkább befolyásolják. Különös figyelmet fordítottak azokra az irányítási elemekre, melyek egy Total Quality Management irányítási filozófiára épülő vállalatirányítási rendszernek is alapelemei.

Az Antenna Hungária célja a rendszer, valamint a szolgáltatások és azok hátterének további fejlesztése. A rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését rendszeresen végzett belső és külső auditokkal támogatja a társaság.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés